Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudok megbarátkozni a...

Nem tudok megbarátkozni a nevével, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ha minden igaz Karácsonykor érkezik majd a kisfiunk. Nevet viszont nem tudok adni neki. Ha kislány lenne Lili lenne, ez 1000%. De fiú...

Nekem a Balázs tetszik, de a párom rögtön megvétózta, mert volt egy ilyen nevű fiúval egy közös éjszakánk. Ráadásul az ő anyjával egy házban lakunk és nem akarja a párom, hogy azt higgye a nő, hogy azért lett az a neve a babának, mert a fiáé. Mondtam a páromnak, hogy ha nem lehet az, ami nekem tetszik, akkor válasszon ő. Ő a Csoszó Krisztián Dávidot szeretné. Szerintem olyan hivatalos mindkettő. Nem is lehet becézni egyiket sem. Ezek meg nem tetszenek: Krisz, Krisztiánka, Dávidka.

Segítsetek! 29 hetesek vagyunk.

2008. okt. 8. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Arany középút. Dobjátok el mind a három nevet, és válasszatok közösen egy negyediket. Ne érezze egyikőtök sem azt, hogy muszáj volt engednie.
2008. okt. 8. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keressetek,másikat ami mind kettötőknek tetszik,ezeket felejtsétek el és hajrá.Nekem tetszik a Bence,Andor,Arnold,Szabolcs,Vajk.Saját véleményem szerint A Dávid név már lejárt.Kismillio Dávid rohangál.
2008. okt. 8. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Keressetek az interneten olyan oldalakat, ahol nevek vannak és válasszatok egy másik nevet. Biztosan találtok olyat, ami mindkettőtöknek tetszik.

Nekem a fiam Olivér, vagy Marcell lett volna, de lány lesz :)

Boldog babavárást!

2008. okt. 8. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jééé, én meg pont ezekkel a nevekkel szimpatizáltam. Végül Krisztián lett a kisfiam, aki már egy éves, szerintem nagyon jól áll egy kisfiúnak. Én nem érzem hivatalosnak, pont hogy olyan rosszcsont név számomra. De persze mindenkinek más. Ha ezek meg neked nem tetszenek, akkor ezek se legyenek. Csináljátok azt, hogy vesztek egy utónévkönyvet, először te, aztán a párod is kézbe veszitek, és írtok egy egy listát a nektek tetsző nevekről, de nem lestek bele a másikéba. Aztán ha mindketten megírtátok a listát, akkor cseréltek, és bekarikázzátok ami tetszik, és kihúzzátok ami nagyon nem.
2008. okt. 8. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Sztem is másikat kéne választanotok.Nekem az Álmos tetszett volna a férjemnek a Huba,egyikünk sem engedett lett Dánielünk,és illik is rá:)Nem bántuk meg.
2008. okt. 11. 00:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Szintén azt mondom hogy egy harmadik megoldás a jó. Az utónévkönyvben, meg a neten annyi név van, hogy nem hiszem hogy a férjednek se tetszene más csak ez a kettő.

Hajrá!

Majd írd meg ide, hogy mire jutottatok. Kíváncsi vagyok!

2008. okt. 13. 15:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem tudom mi lesz... valószínűleg marad a Krisztián...
2008. okt. 14. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem a Krisztian a kedvenc ferfi nevem :) lehet meg becezni Krisztinek is, nekem tetszik ez a nev mert nem az a regimodi es nem is az a mexikoi szineszek neve :P

de ha neked nem tetszik en is azt javaslom h nezzetek utanna egyutt a netten, rengetek nev van, es mind2 en irjatok ki eg-egy lapra h melyk nev fogott meg titeket a legjobban es ha nem megy meg mindig a dontes h egyiknek megtetszik a masik neve akkor huzzatok ki, es a sors hozta ossze azt a nevet :) szerintem nem hulyeseg, jo otlet ha nem megy a dontes.

2009. szept. 17. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!