Nem tudok megbarátkozni a nevével, mit csináljak?
Ha minden igaz Karácsonykor érkezik majd a kisfiunk. Nevet viszont nem tudok adni neki. Ha kislány lenne Lili lenne, ez 1000%. De fiú...
Nekem a Balázs tetszik, de a párom rögtön megvétózta, mert volt egy ilyen nevű fiúval egy közös éjszakánk. Ráadásul az ő anyjával egy házban lakunk és nem akarja a párom, hogy azt higgye a nő, hogy azért lett az a neve a babának, mert a fiáé. Mondtam a páromnak, hogy ha nem lehet az, ami nekem tetszik, akkor válasszon ő. Ő a Csoszó Krisztián Dávidot szeretné. Szerintem olyan hivatalos mindkettő. Nem is lehet becézni egyiket sem. Ezek meg nem tetszenek: Krisz, Krisztiánka, Dávidka.
Segítsetek! 29 hetesek vagyunk.
Keressetek az interneten olyan oldalakat, ahol nevek vannak és válasszatok egy másik nevet. Biztosan találtok olyat, ami mindkettőtöknek tetszik.
Nekem a fiam Olivér, vagy Marcell lett volna, de lány lesz :)
Boldog babavárást!
Szintén azt mondom hogy egy harmadik megoldás a jó. Az utónévkönyvben, meg a neten annyi név van, hogy nem hiszem hogy a férjednek se tetszene más csak ez a kettő.
Hajrá!
Majd írd meg ide, hogy mire jutottatok. Kíváncsi vagyok!
nekem a Krisztian a kedvenc ferfi nevem :) lehet meg becezni Krisztinek is, nekem tetszik ez a nev mert nem az a regimodi es nem is az a mexikoi szineszek neve :P
de ha neked nem tetszik en is azt javaslom h nezzetek utanna egyutt a netten, rengetek nev van, es mind2 en irjatok ki eg-egy lapra h melyk nev fogott meg titeket a legjobban es ha nem megy meg mindig a dontes h egyiknek megtetszik a masik neve akkor huzzatok ki, es a sors hozta ossze azt a nevet :) szerintem nem hulyeseg, jo otlet ha nem megy a dontes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!