Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerektartás? Ti mit gondoltok...

Gyerektartás? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, édesanyám 12 éve költözött el tőlünk, azóta fizeti a havi gyerektartást, mely esetünkben 10 ezer forint. Édesapám családjával élek, aki újranősült. Felvetettem, hogy mi lenne, ha azt a havi 10 ezret félreraknánk egy számlára, és jó lenne majd egyetemista éveimre. (Természetesen nem alkoholizálásra gondolok, hanem a tanulással járó költségekre. Az sem érdekelne, ha egyetemig nem is férhetnék hozzá.)

Nevelőanyám kiakadt, hogy mit képzelek magamról, hiszen az a pénz nem nekem van, hanem nekik.

Ti mit gondoltok erről?

2017. jan. 2. 14:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az összeg maga röhejes, semmire nem elég az eltartásodból. Ezért azt gondolom, hogy ha apukád jól keres, és odaadná, akkor a nevelőanyád szánalmas. Döntse el apukád, neki jár, nem a feleségének.
2017. jan. 2. 15:13
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
A keresetedet kellett volna elrakni, mert az valóban neked jár, a tankönyvet meg a nyelvvizsgát viszont nem neked kell kifizetni (ha egyébként telik rá).
2017. jan. 2. 17:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nevelőanyádnak így pláne semmi köze a dologhoz. Ez kizárólag rád és apukádra tartozik.
2017. jan. 2. 18:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha válófélben vannak, akkor pláne mit akar nevelőanyud rendelkezni azzal a pénzzel, jaj:S
2017. jan. 2. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!