Nyár a nagyszülővel, gyerektartás - mit gondoltok?
Elváltunk, a lányom nyáron heteket a nagyszülőkkel van, mert nem tudjuk megoldani máshogy a szünetet. 8 éves.
Az exem most kitalálta, hogy arra az időre amíg a gyerek az ő szüleivel van (3-5 hét) nem fizet gyt-t. Én felajánlottam neki, hogy összeget továbbutalom a szüleinek, de ezt sem fogadta el.
A nagyszülők nem problémáznak, jó a kapcsolatunk, nekik is az unokával. Anyagilag is megengedhetik maguknak.
Mit tegyek? Utaljam majd vissza a pénzt az exemnek?
Köszönöm a válaszokat
Vissza a pénzt az exemnek, az ő bankszámlájára.
teljesen mindegy h hol van a gyerek a gyt jár
nem teheti meg h nem fizeti neked vagyis a gyerekének csak mert a szünetben nincs iskola és gyereket valahogy el kell helyezni
és a tábort kell fizetned akkor sem adja mert h nem veled van ???
te neked meg legyen annyi eszed h nem utalod vissza neki
ha nem fizeti jogosan mehet a bíróságra
nekem 2 gyereket kell elhelyeznem a nyáron -- szép is lenne ha azért nem küldené mert anyummal nyaralnak a gyerekek vagy mert az anyósnál vannak 1 hetet
Nem jogos. A gyerek akkor is használ el ruhákat, nő ki / tesz tönkre cipőket.
Ne utald vissza a pénzt.
A nyári gyerektartás azért jár,mert bár iskola nincs,de szeptember iskolakezdés,akkor jóval több a kiadás.
Nekünk ezt a biró mondta,amikor az ex pattogott,hogy nyárra minek gyt.
nyáron is fogy az élelmiszer a rezsi a ruha cipő még akkor is ha nincs otthona a gyerek vagy a táborpénz vagy az utazás
am kár volt lepontozni mert ha visszautalja a gyt-t a kérdező akkor legközelebb a öszi-téli-tavaszi szünetre sőt a láthatásokra sem fog fizetni az ex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!