Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A fizetésetekhez képest...

A fizetésetekhez képest milyen értékben vásároltatok ajándékot a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
Mi az 5 éves lányunknak a fizetéseink egy hatodát fordítottuk az ajándékára. Ez túlzás vagy másoknál is hasonló ez az arány?
2016. dec. 22. 15:45
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ez emberi jellem kérdése is. Én is mindent megkaptam és 2 évvel korábban volt mobilom hamarabb mint a saját tanáraimnak. De értelmetlen utálkozás helyett a suliban mindig mindenkinek odaadtam játszani. Vittem időnként nagy zacskó cukrot és mindig elosztogattam mert mindig arra tanítottak hogy osszam meg másokkal is amim van. Ugyan úgy viszünk oviba is minicukrot ahol a kislányom elosztogatja. És nem fogok lemenni hídba ha iPhone 10-et fog kérni ipade így is van... nem értem hogy miért gonosz dolog iphonet kérni a jézuskától. de ha közösségben van az a minimum hogy megoszt a társaival amit csak tud. Akkor is ha éppen az utolsó darabot kell odaadnia... ő majd ha szeretné itthon kaphat bármikor még. Szegénynek pont így tette tönkre egy kisfiú a bicaját az oviban ugyan is aki szeretne vihet járgányt udvarra... hát kiderült hogy az én lányom soha egy percet nem ül a sajátján mert egymás után kérik el tőle pedig minden reggel ragaszkodik hogy vigyük. Én büszke voltam rá és rossz szó nélkül vittük megcsináltatni.
2016. dec. 23. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!