Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kitől (nem) fogadsz el tanacso...

Kitől (nem) fogadsz el tanacsot a gyereked nevelésével, ellátásával kapcsolatban? Miert?

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 23:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Olyantól nem kérek tanácsot akinek nincs doktori titulusa... ötleteket meghallgatok de a hagyjuk a gyereket álomba sírni meg dugjunk a fenekébe ezt azt ha fél napig nem tojik meg pálinkáskenyér hogy megnyugodjon... ezektől az okos népi hagyományok teljes mértékben elzárkózok. A mi gyerekorvosunk egy tündér. Bármivel felhívhatom és ő nagylelkűen mindig a segítségünkre van.
2016. dec. 22. 16:00
 12/14 anonim ***** válasza:

A nagyszülőktől, sajnos. Pedig én bíztam benne, hogy segítenek, de kb 3 hónapos korában teljesen felhagytam ezzel a reménnyel, mikor tolták volna neki a túrórudit, 4 hónaposan pedig azt mondták, ha nem kezdem el ültetni, sose tanulja meg magától.

A beszámolóik, pedig nem hitelesek. 1,5 évesen szobatiszta gyerek, soha nem hisztizó, szófogadó előre köszönő gyerek....hallgatni sem szeretem.

Kisgyerekesekkel szeretek beszélgetni. Ki hogyan oldja meg a mindennapjait. Nem osztogatunk egymásnak tanácsot, de lehet szemezgetni.

2016. dec. 23. 12:14
 13/14 A kérdező kommentje:

En is leginkabb attol, akitől kérem. Volt egy nagyon jo vedononk, tole mindent elfogadtam. A másikat meghallgatom es csinalom, ahogy gondolom. A doktorno dettó, o is a "hisztis gyereket hagyni kell sirni" híve, kenyérhajat adna mar neki, stb. Van, amit megfogadok tole, de szurom.

Anyámtól szoktam kerdezni, de o alig szol bele. Nem ugy a gyerektelen sogorno, aki kőkemény elveit hangoztatja, aki nem ugy csinalja, az nem való szülőnek (!). Mi altalaban nem ugy csináljuk.

Gyerekes csaladtagjaim/ismerőseim mind osztogatják, de altalaban elmegy a fülem mellett. (Pl.meg nem kúszik a gyerek: "a devenyesek nagyon jok", stb.)

Nem tudom, volt-e a világtörténelemben anya, akit be okítottak volna.

2016. dec. 23. 13:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Be=ne
2016. dec. 23. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!