A hamarosan születendő kislányom nevén gondolkozok már egy ideje. Bernadett, Helén, Beáta, Delinke szebb név?
1. Heléna a Helén helyett.
2. Bernadett (viszont a Bettitől kiráz a víz)
3. Beáta (nekem nem tetszik, akkor már inkább Beatrix, csak azzal is az a baj, hogy azt is Beázzák)
4. Delinke (semmiképp)
Bernadett - A név szép, de az én környezetemben rengeteg "Berni" van és a többségük mind pöffeszkedő egoista tinir*bi, ezért van bennem egy kis visszatetszés a névvel kapcsolatban.
Helén - Inkább legyen Heléna. A Helén nekem nagyon fiús és idegen hangzású.
Beáta - Nagyon szép név, én ezt adnám leginkább.
Delinke - Honnan szedted ezt a nevet? Szerintem borzalmas,még akkor is,ha magyar eredetű. Nem sokáig lesz a lányod cuki kisbaba. Olyan nevet javaslok,amit egész életében bátran viselhet. Ezért nem tetszenek azok a nevek,amik kicsinyítőképzővel vannak anyakönyvezve.
Beáta, és Heléna.
Persze vezetéknév-függő is.
Heléna :) Két kislányt is ismerek ezzel a névvel, tündérek <3
Viszont a Helén (-a nélkül) öregasszonyos.
Szerintem sok fugg a vezeteknevtol is.Foleg attol.Delinke az szornyu szerintem is, ezeken kivul sok szep nev van meg talan a parodat is megkerdezhetned...
Egyebkent az a tapasztalatom hogy az elsore szokatlanul hangzo nevet is idovel megszokod, foleg mivel neked kell majd leirnod rengetegszer a gyerek nevet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!