Renáta, Beáta, Beatrix nevekről mit gondoltok? Tetszenek?
Figyelt kérdés
Adnátok valamelyiket?2015. júl. 27. 23:19
1/10 anonim válasza:
Renata, Beata- nagyon nem tetszik, Beatrix elmegy. Egyiket sem adnam.
2/10 anonim válasza:
Egyik sem tartozik a kedvenceim közé,viszont nem rossz nevek. Ha a háromból kellene választanom a Beátát választanám :-)
3/10 anonim válasza:
Én Beáta vagyok, de nem szeretem. Bea-ként használom, mindig így írok alá, kivétel hivatalos helyeken, hivatalos papírokon. A sima Bea jobban tetszik, mint a Beáta. A Beatrix nagyon szép, nem is értem miért nem az lettem inkább, sokszor mondtam is már a szüleimnek! :) Ha Beatrix lennék akkor nem írnám simán Bea-ként, hanem teljes egészében használnám. Renáta nem tetszik egyáltalán. Tehát én a Beatrix nevet adtam volna ha született volna gyerekem, de nem született sajnos, és már nem is fog a korom miatt.
4/10 anonim válasza:
Beatrix, Beáta helyett Bettina, nálam az a favorit :)
7/10 anonim válasza:
Nekem a Beatrix tetszik. Az egyik ismerősömet így hívják és Trixinek becézik. Becézve mégjobban tetszik :)
8/10 anonim válasza:
Ezek közül a Renáta az elmegy kategória. Másikak nem tetszenek. A becézése, hogy Reni nagyon tetszik.
9/10 anonim válasza:
Egyik sem tetszik. Régen divatnevek voltak, ma már kimentek a divatból, mint a trapéznadrág vagy a Szilvia meg a Mónika. Így fog járni a sok Zselyke, Benett, Kevin, Hanna és egyéb név viselője is. Bocsánat az őszinteségért. Szerintem egy név legyen örök.
10/10 anonim válasza:
Nem tetszik egyik sem.
Ha muszáj lenne ezek közül választanom, akkor Renáta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!