X-epil teszt most akkor pozitív?
Figyelt kérdés
már vagy 5 tesztet csináltam, és először totál negatív, majd egy pár óra múlva kijön egy vonal, ami tényleg csak vaku fénynél látszik ha alulról megvilágítom.. tudom hogy akkor már nem érvényes, de mégis félek.. az akkor pozitív?2016. dec. 11. 16:05
2/4 anonim válasza:
Nem. Inkabb csinalj holnap v utana meg egyet masfajtával
3/4 anonim válasza:
Kesik mar?
Orak mulva leolvasott teszt nem ervenyes.
4/4 A kérdező kommentje:
nem késik, ez is már vagy másfél hónapja történt és azóta már egyszer megjött, de akkor kevés volt mert előtte esemény utánit kellett bevennem... aztán elkezdtem a fogamzásgátlót és már megjött mégegyszer erősen, erős görcsökkel, és most 10 nap múlva kell kb.megjönnie
2016. dec. 13. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!