Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pozitív lett a teszt, pedig...

Pozitív lett a teszt, pedig nem is voltam férfival 3 hónapja?

Figyelt kérdés

Ma van 8. napja, hogy késik a menstruációm, ezért elkezdtem kicsit aggódni, hogy mi lehet, mert nagyjából rendszeres szokott lenni, illetve inkább korábban szokott jönni, mint később.

De terhességre nem gyanakodtam, mert már majdnem 3 hónapja, hogy utoljára volt szexuális kapcsolatom.

Volt itthon egy terhességi teszt, mert korábban már volt, hogy késett, ezért vettem kettőt, és az egyik megmaradt. Ezért azt megcsináltam ma reggel, és pozitív lett.

De nem értem, ez lehetséges?

A volt barátommal november elején szakítottunk, így azóta nem is feküdtem le senkivel. Vele viszont, be kell vallanom, volt egyszer hogy úgy csináltuk, hogy nem védekeztünk, és ő el is ment bennem. Ami tudom, elég hülyeség volt, és utána izgultunk is, hogy mi van ha terhes vagyok, mert majdnem a ciklusom közepén történt ez.. De utána rendesen megjött a menstruációm, szóval megnyugodtunk.

Ez október közepén történt, az után csak pár alkalommal voltunk már együtt, mert nem sokkal később szakítottunk. (ennél az 1-2 alkalomnál már persze védekeztünk)

Szóval ha tényleg terhes vagyok, akkor annak abból az október közepei esetből kellett lennie. Azóta viszont kétszer menstruáltam már.

Most szerintetek mi van? Mert hallottam olyanról, hogy valaki úgy is menstruált, hogy terhes, de szerintetek lehetséges, hogy velem is ez történt??

Nem vettem észre magamon semmi terhességi tünetet, illetve most már, hogy tudok róla, vannak olyanok, amiket bele lehet magyarázni, hogy terhesség miatt voltak, de semmi feltűnő.

20/L

2016. jan. 9. 16:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
vegyél másik tesztet, ha az is pozitív, akkor az ultrahangon még meg lehet állapítani, hány hetes terhes vagy.
2016. jan. 9. 16:34
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hétfőn mindenképp keress fel orvost!A nővéremnek is az első menzesze Megjött terhesen is!Fals pozitív tesztről még nem igazán hallottam!
2016. jan. 9. 16:36
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem lehet hogy lejart a teszt? Mondjuk lehet az is hogy elso 1-2 honapban menstrual a kismama. Csinalj uj tesztet es irany a doki :)
2016. jan. 9. 16:42
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy benézted és nem volt pozitív, csak annak láttad. Vagy esetleg száradási csík volt, amit te pozitívnak láttál.

Illetve létezik olyan ciszta, ami termel HCG-t, vagyis pozitívat tesztelsz, pedig nem vagy terhes.

Viszont ha 3 hónapja történt a dolog, akkor azt már az orvos is látja az ultrahangon, szóval menj el orvoshoz!

2016. jan. 9. 16:43
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj még egy tesztet és ha az is pozitív, akkor mihamarabb orvos, ugyanis az októberi együttlét alapján már túl is vagy az első trimeszteren...

Lehet itt is olvasni, hogy néhány nőnek megjött még 1-2 alkalommal az elején. Ugyanolyan hosszúságú és erősségű volt a vérzés, mint korábban?

2016. jan. 9. 16:44
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Huh, nem irigyellek. Orvos hétfőn ultrahanggal megmondja mi van veled.
2016. jan. 9. 16:47
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, másik tesztem sajnos nincs itthon, hétfőn akkor elmegyek majd orvoshoz
2016. jan. 9. 16:56
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyes betegségek is okozhatnak pozitív tesztet. Mindenképp keress fel egy JÓ!!! orvost (a nemjó leráz azzal, hogy ránézésre terhesnek mond), és mindenképp csináltass ultrahangot és ha ott nem találnak semmit, akkor vérképet is. Légyszi, írd meg mi lett.
2016. jan. 9. 16:57
 9/22 anonim ***** válasza:
Rendesen pozitív a teszted? Nem tudsz képet tenni róla?
2016. jan. 9. 17:10
 10/22 anonim ***** válasza:
Mindenképp írd meg, mi volt az orvosnál!
2016. jan. 9. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!