Nektek a Gabriel nevű terhességi teszt mennyire vált be?
Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 18:24
1/8 anonim válasza:
Amikor terhes voltam, akármelyik mutatta. A one step olcsó teszt is, és a több ezres is. Amikor nem voltam az, egyik sem mutatta. Én ebből annyit szűrtem le, hogy soha nem adok ki sok pénzt tesztre. Fastest-en tudsz rendelni olcsón, bőven jó az is. Mutatja, ha van mit.
3/8 anonim válasza:
Nekem a gabriel nagyon bevalt. Sokkal erosebb volt barmelyik tesztnel.
4/8 anonim válasza:
Néha megjelenik rajta egy halvány csík, száradási, szellemcsík.
5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált. Érzékenyebb, mint a legtöbb teszt.
6/8 anonim válasza:
Nekem jó volt!
Úgy gondolom én is,hogyha van terhesség akkor bármelyik teszt kimutatja! Ha nincs akkor nincs mit mutatnia!
7/8 anonim válasza:
Szellemcsikos volt 2 alkalombol ketszer.
8/8 anonim válasza:
Késett már pár napja a menzeszem, délután csináltam meg az első ilyen fajta tesztet, szinte azonnal kijött a két csík, másnap ismételtem a biztonság kedvéért, ott is egyből kijött a két csík és akkor terhes is voltam.:) Szóval nekem teljesen bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!