Mennyire megbízható a Gabriel terhességi teszt? Valakit "átvert" már?
Figyelt kérdés
ma csináltam meg, reggeli vizelettel, erőteljes vonal keletkezett a negatív jelzésnél...mégis 5 napja késik a mensim :S2009. júl. 3. 17:56
1/7 anonim válasza:
Sokaknak igen sokára lesz csak + a teszt.
Lehet igen érzékeny tesztet kapni, megpróbálatod, vagy menj el dokihoz.
2/7 A kérdező kommentje:
egyelőre nem szeretném, hogy pozitív legyen :S azért is teszteltem, mert megijedtem, hogy késik..bár máskor is előfordult már, csak most 2 hete volt egy 2 napig tartó barnás folyásom (és erre gondoltam, lehet beágyazódás- bár elég darabos, nyálkás volt)...
2009. júl. 3. 18:02
3/7 anonim válasza:
nekem bevált - 7 nappal a nemvárt után mutatott erős pozitívat, azóta 3 hós a babám :)
(ez a teszt volt életem első és eddig egyetlen tesztje, amit használtam :))
4/7 anonim válasza:
reggel teszteltem és vártam az eredményt, és az első teszt rossz volt, második szintén gabriell már azt mutatta h nem vagyok terhes és nem is voltam.
5/7 anonim válasza:
Szia.Én a kimaradt mensi után 4nappal teszteltem vele és pozitív lett :) azóta már 8,5hónapos a kislányom :)
6/7 anonim válasza:
Én 10nappal a kimaradás után és egyértelmüen pozitívat mutatott!:-)18hónapos a kisfiam
7/7 anonim válasza:
nekem mensz előtt egy héttel kimutatta halványan.aztán mikor már 3 napot késett akkor már erőteljes vörös csíkkal jelezte a terhességet.szerintem nagyon megbízható,bár én az after 3-at vettem nem azt a régebbi "csepegtetőset)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!