A gabriel tesztek 3 óra után mindig pozitívak lesznek?
De minek nezegeted 3 óra múlva?
Dobd ki a francba és nem lesz bogár a füledbe.
Én a negatív tesztjeimet simán kihagyitottam, ugyanis elolvastam a használati útmutatót.
Ha 3 óra múlva lesz még egy csík, az nem pozitív. Ha szinte rögtön láthatóvá válik a második csík, akkor pozitív.
3 óra, 4 nap, 2 év...MIÉRT?... ???.......
Én is azt mondom, mint a második válaszoló. Megcsinálod, negatív, kidobod. Ennyi.
nem értek egyet azzal, aki azt mondja csináld meg a tesztet és ha nem jön ki rajta két csík, akkor nem vagy terhes. ÓÓÓriási tévedés. Ne mondjatok ilyeneket. Sok fiatal lányt vezettek félre ilyen buta kijelentéssel. Igen is van úgy, hogy a használati útmutatóban megírt 5-10-30 perc letelte után lesz csak látható egy pici halvány rózsaszín csíkocska. És az bizony pozitív. Ha egy fiatal lány olvas benneteket és úgy van vele, hogy késik a mensije, ellő egy tesztet és az pár perc alatt is egy csíkos, akkor úgy gondolja tutira nem terhes csupán megint csak kimarad neki egy ciklus, hiszen fiatal szervezete van, gondolja belefér ennyi. Közben meg már esetleg túl késő lesz.
Akkor figyeljetek! Nekem már 3 gyermekem van, és mindháromnál az első tesztem időn túl lett halvány pozitív. Pedig a kimaradt mensi előtt egy nappal, vagy a kimaradás napján teszteltem.
Az első tesztem 35 perc után lett pozitív.
Nem tudhatjuk, hogy a tesztelő lakásában mekkora a páratartalom, lehet nem olyan gyorsan szárad a teszt. Márpedig nekem akkor jött ki koraterhességnél a második csík, mikor a teszt már félszáraz-száraz volt.
egy tapasztalt tesztelő
inkább csak arra kell figyelni, hogy időn túl rózsaszínű vagy inkább szürke az a csík. A rózsaszín, akkor mindegy , hogy 3 óra múlva fedezi -e fel rajta vagy negyed óra múlva. A lényeg, hogy ott van és rózsaszín, mert ekkor terhes.
Időn túl mi a nyavalyától lenne egy teszt két csíkos. Mi a fenétől jelenne meg a rózsaszín csík?????? Ha nem a terhességtől? Ugyan már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!