Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A gabriel tesztek 3 óra után...

Pap.Kata kérdése:

A gabriel tesztek 3 óra után mindig pozitívak lesznek?

Figyelt kérdés
Csináltam egy gabriel t egy héttel a nem várt előtt. Biztos voltam h negatív lesz. Kivártam az időt, s negatív.leraktam. 3óra múlva meg látom h teljesen jól látható a második vonal. Kéz nap múlva szintén gabriel, szintén csak 3 óra múlva éles szépen látható pozitív. Vettem más márkájú teszteket, a szinte mindegyiken láttam a második vonalat, de csak én.;) forgattam, hunyorogtam h lássam. Gondolom ez a száradási csik volt csak.. Holnapra várom. Tudom korán teszteltem, s próbáljam meg később. Igazából az első gabriel nagyon bele rakta a bogarat a fülembe. Akkor minden gabriel 3 óra múlva pozitív lesz? Az előző hónapban is volt gabriel, 3 óra múlva pozitív, s mégis megjött, bár ott halványabb volt a második vonal. Tapasztalat gabriel 3 óra múlva?

2015. szept. 27. 09:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem voltam terhes, aznap voltam vérvételen is, <0,1 volt a HCg szintem. Nem áztattam el a tesztet. 3-4 cseppet írt a tájékoztatón, én 3 cseppet tettem rá. Fogadd el, hogy nincs igazad.
2015. szept. 27. 17:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg tökre látszik, hogy elázott...
2015. okt. 14. 20:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem voltam terhes
2015. nov. 1. 07:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Köszi h megírtad és sajnálom:-(
2015. nov. 1. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!