Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Gabriel...

Mennyire megbízható a Gabriel elnevezésű terhességi teszt?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
én egyszer próbáltam,akkor pozitívat mutatott,várandós is voltam.
2012. dec. 12. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Én mindkét terhességemnél ezt használtam, nekem bevált. Igaz, hogy én az elmaradt mensi 4., illetve 6. napján csináltam, de nagyon erőteljes pozitív eredményt mutatott. Volt már elhalt terhességem, ott túl korán teszteltem, akkor megfogadtam, hogy nem stresszelem magam, inkább kivárok. Plusz nem akartam azon idegeskedni, hogy most azért nincs 2 csík, mert korai, vagy azért, mert nem vagyok terhes. Harmadrészt nem akartam naponta 2 tesztre pénzt kidobni addig, amíg megbízhatóbb eredményt kapok, inkább vártam és tudtam, hogy ha megfelelő időben csinálom, és nem a várt eredményt kapom, az nem a teszt hibája lesz.

Tömören: ha a "megfelelő" napot ki tudod várni, akkor bármelyik teszt megbízható.

Bocs, kicsit túlbeszéltem :)

2012. dec. 12. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem bevált. 5 hetes terhességet mutatott ki.

Megvettem a tesztet, este megcsináltam és halványan, de pozitív volt.

Másnap reggel az orvos is megállapította hüvelyi uh-val, hogy várandós vagyok.

2012. dec. 12. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Èn csak ilyent vettem eddig, mindig az igazat mutatta :). 2 terhessèget mutatott ki 5 hetesen, ès 2* csinàltam mèg ezeket leszàmìtva, akkor negatì lett, nem is voltam terhes
2012. dec. 12. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is egyszer próbáltam, negatívat mutatott, másnap másikkal teszteltem, az pozitív lett. Szóval nekem nem jött be.

1 hetes kisfiú anyukája

2012. dec. 12. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!