Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gabriel teszt mennyire megbízh...

Gabriel teszt mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Ciklusaim 27 naposak. 28.napon teszteltem egy negatívat, a 31.napon pedig egy olyan halványat, hogy szerintem csak én látom :) szerintetek ez baba, és pár nap múlva már szép 2 csík lesz, vagy fals pozitív, mert ilyenkor már erősnek kéne lennie? köszi a válaszokat
2010. dec. 6. 09:11
 1/9 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Fals pozitív nem nagyon szokott lenni, és a Gabriel elég megbízható. Nekem is az mutatta ki, bár a 28-ik napon még nagyon halvány volt.

Szóval gratulálok!!!

2010. dec. 6. 09:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha időn belül láttad a halványkát az jó jel, egyszer elfelejtettem kidobni tíz perc után a gabrielt és sajna száradási lila csík volt rajta, én ostoba meg elkezdtem reménykedni, nem volt persze baba, ezért írom, ha időn belül kezdtél valamit látni akkor az jó jel.
2010. dec. 6. 10:02
 3/9 anonim ***** válasza:
én tegnap teszteltem vele egy olyan erős pozitívat,hogy a teszt csík majdnem erősebb a kontroll csíknál,remélem igaza lesz :D már egy éve erre várok...
2010. dec. 6. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok:) hanyadik ciklusnap teszteltél?
2010. dec. 6. 10:19
 5/9 anonim ***** válasza:
én az 50. napon teszteltem,előbb nem mertem,mert voltak tüneteim,de attól féltem,hogy megint csak bebeszéltem magamnak,és volt már majdnem 60 napos ciklusom is,de gondoltam ez Apának egy jó kis Mikulás ajándék lesz :D
2010. dec. 6. 10:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Tényleg szép mikulás ajándék:) rakd be a cipőjébe:))) még egyszer gratulálok és jó egészséget kívánok.
2010. dec. 6. 10:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm!!!Még mindig olyan hihetetlen,de annyira boldog vagyok!!!Reggel a leendő Apuka már úgy ment el,hogy megpuszilta a pocimat :D
2010. dec. 6. 10:29
 8/9 A kérdező kommentje:
:))) kedves pozi tesztes, nagyon gratulálok, elképesztően szép karácsonyotok lesz, nagyon boldog babavárást Nektek :))
2010. dec. 6. 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:
nagyon szépen köszönöm!!! nagyon szép karácsonyi ajándék,én nem is kértem mást!!!
2010. dec. 6. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!