Gabriel teszt mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Ciklusaim 27 naposak. 28.napon teszteltem egy negatívat, a 31.napon pedig egy olyan halványat, hogy szerintem csak én látom :) szerintetek ez baba, és pár nap múlva már szép 2 csík lesz, vagy fals pozitív, mert ilyenkor már erősnek kéne lennie? köszi a válaszokat2010. dec. 6. 09:11
1/9 Manka68 válasza:
Szia!
Fals pozitív nem nagyon szokott lenni, és a Gabriel elég megbízható. Nekem is az mutatta ki, bár a 28-ik napon még nagyon halvány volt.
Szóval gratulálok!!!
2/9 anonim válasza:
Ha időn belül láttad a halványkát az jó jel, egyszer elfelejtettem kidobni tíz perc után a gabrielt és sajna száradási lila csík volt rajta, én ostoba meg elkezdtem reménykedni, nem volt persze baba, ezért írom, ha időn belül kezdtél valamit látni akkor az jó jel.
3/9 anonim válasza:
én tegnap teszteltem vele egy olyan erős pozitívat,hogy a teszt csík majdnem erősebb a kontroll csíknál,remélem igaza lesz :D már egy éve erre várok...
4/9 anonim válasza:
Gratulálok:) hanyadik ciklusnap teszteltél?
5/9 anonim válasza:
én az 50. napon teszteltem,előbb nem mertem,mert voltak tüneteim,de attól féltem,hogy megint csak bebeszéltem magamnak,és volt már majdnem 60 napos ciklusom is,de gondoltam ez Apának egy jó kis Mikulás ajándék lesz :D
6/9 anonim válasza:
Tényleg szép mikulás ajándék:) rakd be a cipőjébe:))) még egyszer gratulálok és jó egészséget kívánok.
7/9 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm!!!Még mindig olyan hihetetlen,de annyira boldog vagyok!!!Reggel a leendő Apuka már úgy ment el,hogy megpuszilta a pocimat :D
8/9 A kérdező kommentje:
:))) kedves pozi tesztes, nagyon gratulálok, elképesztően szép karácsonyotok lesz, nagyon boldog babavárást Nektek :))
2010. dec. 6. 10:35
9/9 anonim válasza:
nagyon szépen köszönöm!!! nagyon szép karácsonyi ajándék,én nem is kértem mást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!