Pozitívnak számít már ez a teszt?
Figyelt kérdés
Ovu tesztről van szó.
A második vonal egyik fele halványabb, másik fele erősebb (a második képen talán kicsit jobban látszik, mire gondolok)
Sajnos ez az uccsó ami van itthon, és mivel orbánunknak köszönhetően ma bolt sincs nyitva, nem tudok másikat venni, ezért kérdezlek titeket
2015. okt. 25. 11:47
1/11 A kérdező kommentje:
2015. okt. 25. 11:48
2/11 anonim válasza:
Én teljesen jól látom a két csíkot! Gratula!
3/11 anonim válasza:
Első nem tudsz olvasni?
Kérdező, igen szerintem pozitív. Hajrá :)
4/11 anonim válasza:
Abszolut pozitiv! Gratulalok :)
6/11 anonim válasza:
Hàt szerintem meg ahhoz hogy ez pozi OVU tesztnek minősüljön, a tesztcsìknak még egy icipicit erősödnie kell. Bàr màr közel àll nagyon a pozihoz. Nekem ilyenkor még mindig erősödni szokott.
7/11 anonim válasza:
Ahhoz gratuláltok hogy éppen ovulál a kérdező? De azért lepontozgatni azt tudtok :D Értelmes emberek ... 2
8/11 anonim válasza:
Olyan kedvesek vagytok, hogy ovulációhoz gratuláltok, vagy csak simán nem tudtok olvasni??
9/11 anonim válasza:
Nem tudnak olvasni, de ha valaki szóváteszi, azt vérben forgó szemmel pontozzák le :)
10/11 A kérdező kommentje:
köszi. akkor veszek hnap másikat...
2015. okt. 25. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!