Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mire velitek? - Hogy...

Ti mire velitek? - Hogy anyukam, akivel nincs köztünk intim, meghitt viszony, ha meglätogat minket Ausztriäba, kezdettöl (Mär 5x) mindig megkerdezi, hogy mikor megy le a hasam, vagy finoman tudatja hogy csunya a hasam (6 hos baba,73 kg.174 cm vok)

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 04:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
(Sajnos csäszär lett, ezert/meg alkati okokbol tenyleg nem huzodott vissza szepen) de ugy veszem eszre h konkretan musträl engem az ifju nagymama)
2016. dec. 8. 04:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát mondjuk ha nem jó lenne a viszony anyammal, biztos nem látogatott volna meg 5szor hat hónap alatt. ..

Közlod vele, hogy majd és témát váltasz, vagy elmondod, hogy zavara a kérdés, ne tegye fel többet

2016. dec. 8. 04:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
"Hát anyukám, lehet hogy soha! Ennyire zavar ez téged?"
2016. dec. 8. 05:09
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Nem is tudom... A saját anyámat ifjú nagymamának nevezni nekem elég meredek, nem csoda, hogy nincs köztetek szoros kapcsolat. Valószínűleg azért mustrál, mert nem tetszik neki a hasad.
2016. dec. 8. 08:35
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Most ez valójában egy burkolt kérdés azzal kapcsolatban hogy vajon mikor leszel a régi? Ki tudja. Van akinek soha nem húzódik vissza. Főleg ha szétnyílt az izom vagy kötényhasa lett. Nekem az első, műtét kellene.

Vagy dicséretre vágysz, hogy jó a súlyod, ne izgulj?

Jó ha neked jó.

Az megint más, hogyha nem lennék jóban az anyámmal, nem látnám vendégül havonta, csak hogy idegesítsen. Ha mazochista vagy, a te bajod.

2016. dec. 8. 08:41
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

4-es,unokája van,minek kéne hívni tininek vagy kisgyereknek?

Akinek ezzel problémája van,annak kapuzárási pánikja van,és fél az öregedéstől,normál esetben az ember örül annak,hogy nagymama lehet..

5-ös.

Szerintem a nagymamának joga van látni a gyereket.

Vagy szerinted az oké,hogy a gyereket eltiltom az egyik nagyszülőtől,mert nekem nem meghitt a viszonyom vele?

(persze ha durvább indok lenne,pl vert,vagy fenyegetett,esetleg pszichopata az más,de a kérdező nem írt ilyet)

Kérdező,azt javaslom,hogy tanulj meg visszavágni,ne vedd a szívedre.

Esetleg meg is beszélhetnéd vele,hogy így is nehéz most neked,dolgozol rajta,de rosszul esik,hogy ő is felemlegeti.

Bár én a helyedben elmennék orvoshoz,mert ha szét van nyílva a hasfal az nem csak esztétikai probléma,hanem komoly egészségügyi,amivel érdemes foglalkozni.

2016. dec. 8. 09:05
 7/12 anonim ***** válasza:
46%

6, joga van látni, nekem meg jogom van nem vendégül látni. Egy 6 hónapos semmit nem veszít azzal, hogy a nagyija nem látja, azzal viszont nyer, ha az anyja nem idegeskedik a tapintatlan nagyi miatt.

A nagyszülői láthatás joga nem egy olyan hű de komoly dolog, amiért szenvedni kéne.

2016. dec. 8. 09:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Természetesen nem kedves tőle ez a hozzászólás. A pszichológiában 6 fő típust különítenek el anya-lánya kapcsolatban. A ti típusotok a kritikus anya-elszenvedő lánya; legalábbis ebből az egyetlen esetből kiindulva. Ez sajnos elég nehéz szituáció. Általában a lány enged (nem véletlen ő az elszenvedő). Ezek sztereotípiák, lehet rajtuk változtatni! Ha téged nagyon zavar, akkor érdemes is. Segít valamelyest a helyzeten, ha higgadtan, egy kávé mellett elmondod, hogy mi is bánt ebben a dologban. Minthogy azonban ritkán találkoztok, ez nehéz lesz. A kommunikáció, a beszelgetes a kulcsa mindennek. Azt viszont érdemes tudod, hogyha valóban ez a típus áll fenn, akkor az anya nem igazán fog változni. Többszöri kedves (!!!) tudatosítással lehet valamit elérni. Neki is súlyos sérülése van, amire nem lát rá, ezért kritizál.

Természetesen nem tudhatom egyetlen szituációból, hogy helyes-e, amit felvazoltam. Döntsd el, te jobban ismered őt. A te lelki békédért is fontos, hogy megbeszéljétek a dolgot, már ha elég fontos neked ez a kapcsolat. Ha viszont nem, s el tudod magad mellett engedni, akkor meg próbálj tudomást sem venni a kritikus megjegyzéseiről.

2016. dec. 8. 10:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem tul kedves 3-as...! Van am benned rosszindulat, biztos te se igy születtel.... Nem, nem värok dicsereteket a sulyom miatt, mire fel??? (Azert adtam meg hogy lässäk,nem vagyok nädszäl, de marokra sem eszem a csokit) Nem,nem burkolt kerdes volt, nem remeltem titkon azt hogy öntöl fogom megtudni mikor megy vissza a hasam kedves doktornö...
2016. dec. 8. 11:09
 10/12 A kérdező kommentje:

4-esnek szolt, de a 3-as se tul kedves... Nem azert nincs köztünk bensöseges kapcsi mert ifju nagyinak szolitottam :D Joban vagyunkalapjaban veve, csak Diktator tipus, ezert nekem nehez, de ha verne akkor sem tagadnäm ki szegenyt, mert csalad az csalad!

A Pszichologiai elemzeses kommenteknek örülten

, tenyleg segit tisztabban latni a helyzetet!

2016. dec. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!