Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Apa Baba viszony? Nálatok...

Apa Baba viszony? Nálatok mennyi idő alatt alakult ki?

Figyelt kérdés

Vagy annak is úgy kéne jönnie mint ami köztünk alakul ki?mert akkor nálunk baj van!:(

Amíg kicsik addig nálatok mit csinált vele apa?vagy ugyanúgy tudott foglalkozni vele mint ti?nem volt ebből konfliktus?7 hetes a baba

És úgy érzem csak az én életemet változtatta meg,mert csak akkor megy hozzá ha van kedve,meg mindjárt...nagyon sokat dolgozik meg elhiszem h fáradt tudom h szereti a kislányát de én is 24 órázom....

2010. jan. 19. 11:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy 4 hós korától foglalkozik vele, innentől tudott "vele mit kezdeni". Tartotta magát, nem volt olyan kis törékeny stb. Addig csak beszélt hozzá, símogatta, 1-2x dajkálta ennyi. Eleinte szinte meg se merte fogni, ilyenek a férfiak. Most már imádják egymást. 1 éves kisfiú.
2010. jan. 19. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk nemrég kezdett el mászni a baba, na ez apának is nagy "büszkeség", egyből le a földre mellé, meg "fiam, gyere ide" meg "milyen ügyes ez a baba"....stb.Előtte is foglalkozott vele, de mostmár egyre többet. Már várja hogy üljön, álljon. Szerintem a férfiak az ilyen nagy "hőstettek" után kezdik el érezni azt, hogy apák; mert ha a babát megdicsérik, odafordul hozzájuk , mosolyog rájuk és valamilyen kommunikáció kezd kialakulni köztük.

2010. jan. 19. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Az én férjem se tudott mit kezdeni a fiunkkal:) Most már 2 éves nagy a szerelem köztük, mivel a gyerkőc már értelmes, beszél, megy apa után mindenhova, szerelni, kocsit mosni stb.:)

Az én férjemnek ez kellett.

A lányunk most pici és őt se meri pl. öltöztetni és sokszor igen, mikor hazajön hullafáradt és sokszor én sem azt érzem hogy hú de örül hogy gyerekei vannak, de ezt úgy pár havonta mindig megbeszéljük és szerencsére mindig kiderül hogy én képzelek hülyeségeket.

És mikor meg kialudta magát és nem fáradt meg stb. akkor egész nap elvannak a gyerekkel.

2010. jan. 19. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

11.26os vagyok. Vannak ilyen "anyaszívű" apák akik már az egész kicsi csecsemővel is tudnak bánni, pl. nálunk a szomszéd srác ilyen, pedig még egy pár évvel fiatalabb is mint a párom és esküszöm jobban bánik a pár hónapos babával mint anyuka.

És mindent megcsinál, pelenkázik, fürdet, szinte csak a szoptatásból marad ki és kész.

2010. jan. 19. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden Apuka tud már az elejétől ugyanúgy foglalkozni a babával. Máshogy vannak összerakva. Az én párom sem bír néha vele, de a szándék a fontos. Amikor látom, hogy próbál vele kontaktust teremteni, akkor mindig megmosolygom. Beszél neki minden férfias dologról, úgy mintha valamelyik cimbi lenne. Tök vicces. Az a fontos, hogy próbáljon közeledni felé. Később úgyis könnyebb lesz.
2010. jan. 19. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
kezdetektől foglalkozik vele,fürdeti tisztába teszi,sétálni viszi,játszik vele.persze láttam rajta hogy sok mindenben bizonytalan,megteheti e,nem ijeszti e meg,nem szorítja e nagyon.szóval félti,de amióta nagyobb lett,ez kb 3 hós kora óta,és már lehetett vele kommunikálni,azóta változott a helyzet.most 1 éves,és elolvad amikor mondja neki hogy ada(apa).nekik ez nem jön ösztönösen mint nekünk.nekünk a hormonok,rendezik a dolgukat,de nekik tanulni kell,hogy hogyan kell egy apának viselkedni,mi is az ő feladata.van akinek ez könnyen megy,van akinek ezt szokni kell.szerintem hagyj neki időt.de vond be a feladatokba,ide vinni,tisztába tenni,fogni egy kicsit,büfiztetni.
2010. jan. 19. 11:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

nálunk meg már annyira túl jó apa a férjem, hogy sokszor már.már féltékeny vagyok rá. A fiam jobban ragaszkodik hozzá szerintem, ami nem baj, csakhát....

Szóval nálunk a terhesség elejétől mindenben kivette a részét, mindenhova jött, mindent észbentartott stb. Aztán a szülésnél bennvolt, majd mivel fizetős szobában voltunk, így ott aludt velünk a kórházban. Első perctől tisztába tette, öltöztette, fürdette, altatta, még szopizáskor és még ma is(10 hós) ott kuporog mellettünk, játszik vele, eteti, mindent. Nagyon-nagyon büszke vagyok rá és őrülten hálás, hogy ilyen jó apa, nagyon nagy biztonságot ad, hogy bármi lenne velem ő ott van, sokkal jobban szeretem mint a babó előtt, pedig az sem volt semmi....

2010. jan. 19. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Jajj az utolsó de szép!!!!

Az én párom is fürdeti pici korától kezdve, a kis zsivány már 3-4 hósan odakúszott apára, este volt, hogy csak ő tudta elaltatni.

Ő kapott először puszit!

Én csak 2 nap múlva. :(

Ilyenek ezek a gyerekek...

Már szalad, ha apa jön haza (18 hónapos) és persze apa nagyon élvezi a találkozást minden délután.

Reggel úgy ébreszti, hogy megcsikizi apa lábát.:)

2010. jan. 19. 11:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, van egy csomó apuka akiknek idő kell, hogy ráérezzenek az apaság ízére. Amíg kicsi a baba nem tudnak vele mit kezdeni vagy félnek, hogy rosszul csinálnak mindent és inkább az anyukára hagyják a baba ellátását.

Az én férjem úgymond minta apa, elkísért az UH-okra, bent volt szülésnél, az ő feladata a fürdetés, bármikor tud pelenkázni, büfiztetni, lefejt tejcsiből etetni, babát öltöztetni. A kislányunk 2 hetes korától hétvégente mindig van kimenőm 2 szopi között, amikor ő van csak a babával.

13 hetes kislány anyukája

2010. jan. 19. 11:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Na látjátok van ilyen apuka mint a 11.40es :) Ezt írtam én is, ilyen a szomszéd srác is!! :)
2010. jan. 19. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!