Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vajon hogy fogok így munkába...

Vajon hogy fogok így munkába állni?

Figyelt kérdés

Röviden a helyzetem: éveket dolgoztam egy cégnél, szépen eljöttem táppénzre a terhesség felénél (kiírtak) majd csed, gyed. Jelenleg 15 hónapos a lányunk, januárba iratnánk be bölcsibe, szeptemberben beszoktatás. Na most a lényeg, hogy volt egy leépítés 110 embert küldtek el, köztük engem is, mivel külsős alkalmazott vagyok. Utánanéztünk, megtehetik ilyen esetben. Tehát most nincs munkám, csak a külsős cég állományban tart.

Elvileg visszavesznek majd a céghez ha megyek vissza, ha nem, akkor is kerítenek valami munkát.

Na de mi lesz ha már az elején jön a sok betegség? Még csak a felhalmozott szabikat se tudom kivenni, mivel már nincsenek, pedig gondoltam majd azzal kezdek. Ha beteg a gyerek én is táppénzre jövök, vagy hogy működik ez? Biztos nagyon fogják tolerálni, de sajnos ez van...

2016. dec. 7. 05:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én januárban kezdtem újra dolgozni (új helyen) három gyerek mellett. Azóta folyamatosan adok nekik vitamint, szerencsére nagyon ritkán betegek, pedig tavaly alig volt olyan, hogy egyik sem volt itthon betegség miatt. A betegségeket pedig én, apa, a két nagymama és babysitter segítségével oldjuk meg, olyan is volt, hogy minden nap más vigyázott a gyerekre, úgy tudtuk megoldani.
2016. dec. 7. 09:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is új helyen kezdtem a gyed után. A régi helyemen intéztem a kilépést, mikor hívtak hogy beteg a gyerek 99% hogy bárányhimlő. Másnap mentem belépni az új munkahelyre, nyilván nem nyithattam azzal hogy most kb 2 hét táppénz. A férjem volt vele otthon.

Mindig egyeztetünk, aki könnyebben el tud jönni éppen az marad velük itthon. Olyan 60-40% az én javamra.

2016. dec. 7. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!