Két hete szültem, de nagyon kívánom a párom. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, biztosan a hormonok hatása, sőt... A melleimhez nem tűröm, hogy hozzáérjen más a babán kívül, de a páromra bármikor képes lennék rávetni magam. Ezért próbálok óvatosan lenni, szólok neki hogy ne simogasson annyit pláne a "kétes" helyeken, esténként sem merek nagyon hozzábújni... Mit tegyek, hogy jobb legyen? Úgy érzem sosem múlik el ez a négy hét. Megfogadtam, hogy kivárom, de néha felmerül bennem hogy fogom kibírni. Nektek hogy ment?(Tudom, hogy fura, mások ilyenkor az alváson törik a fejüket, de én világ életemben energiabomba voltam és mondhatni eléggé fordítva működöm bizonyos dolgokban)
Hát d. gasd meg magad, max. kiveszik a méhed. Problem solved. Legalább még tovább nem termeled a hülyeséget.
2016. nov. 30. 06:22
12/20 anonim válasza:
Fertőzésveszély miatt nem ajánlják. Nem éri meg kockáztatni, hidd el.
2016. nov. 30. 17:57
13/20 anonim válasza:
Emberek!!! Attol h valakI nemreg szult mar nem is kivanhatja a szexet? Nem azt jelenti, hogy nem fogja kibirni... vagy onnantol h szulok leszunk ne is merjunk szexre gondolnI.. hihetetlen ez az irigykedes es fröcsögès. Nèzzetek mar magatokba, NŐK is vagyunk NEM csak (!) Anyàk.:) 31N
2016. nov. 30. 18:16
14/20 anonim válasza:
Ch... hihetetlenek vagytok. Nem csoda h annyi ferj megy felre.;)
2016. nov. 30. 19:36
15/20 anonim válasza:
Gondolni lehet ra. Ez nem vitas. Viszont ha valaki 6-8 hetig gondolni sem tud ra, az is teljesen ertheto. Attol meg nem fog a ferj felremenni. Valoszinuleg az ertelmesebbek megertik, hogy hat het, orvosi kontroll!
2016. nov. 30. 20:10
16/20 anonim válasza:
16# nem ferjem van, hanem párom, es nem hinnem hogy felre megy, megkap mindent. Igen es en hol is irtam, hogy az (!?) Nembaj, ha sexel? Azt irtam nem baj, ha kivanja.. megis nullara pontoztak, mert nem szidok egyutt veletek altaban egy kerdezot sem. Igen, ezert sokszor lepontoznak. Es ha vki kivanja de a tobbseg nem, akkor miert bantjatok? Irigyseg? Vagy faj nektek h vkinek a kisbabaja nyugodt es van "ideje" a ferjere gondolni ferfi es nem csupan apakent? Es meg en vagyok a sz.r... hat sztem az nem normalis h ezert lehurrogjatok. Minden ember màs ès màs. Ez sokaknak , mint nektek faj, es nehezetekre esik ket cselekedet:SEGÌTSÈG, MEGÈRTÈS. De kb a falnak is mondhatnàm annyira fogjátok ezt fel. Oke h nem allatok vagyunk, h osztonok utan menjunk. De sehol sincs szo arrol h nem fogja kibirni es szexelni fognak.. csak tanacsot kert. ennyi. Nehez felfogni? Gyulolom ezt a sok önző, bunkò hozzáállàst a mai vilàgban.. mindenki panaszkodik h milyen vilagban elunk.DE SENKI (!!!) nem valtoztat csak gyalàzzátok sorra a kerdezoket. Gratulálok! :)
2016. nov. 30. 20:50
17/20 anonim válasza:
Gyerekesebb is tudsz lenni, mint gondoltam. Sajnàllak komolyan. :)
2016. nov. 30. 22:53
18/20 anonim válasza:
Igen. Nekik fáj. Irigyek arra, hogy van aki nem katasztrofanak eli meg a szulest. Hogy van aki gyorsan helyre jon belole. Engrm is lepontoztak. Pedig azt irtam hogy mi "csak" 4 hetet vartunk. Program csaszar volt. Mar n vilt verzesem egy hete. Es kivantam!!! Ennel nagyobb hibat sose kovessek el, hogy lefekszem a ferjemmel :D Komolyan nevetsegesen süt az irigység belőletek. Ez az a szitu, mikor valaki le meri irni, hogy gáz 100 kilonak lenni szules utan.. meg igenytelennek lenni egy baba/kisgyerek mellett bármikor.
Nezzetek magatokba es gondolkodjatok el. Attol mert nektek 6-8 hetig fajt..meg ossze vissza volt vahdalva a.... attol mas nem biztos hogy ilyen szarul jart. De majd szexeljetek a ferjetekkel mikor a gyerek ovodas lesz. Meg zabaljatok mert az teszjot a gyerenek.. mert ugy a szoptatas es a terhesseg is azt koveteli meg. Aztan gyertek vissza es kerdezzetek meg itt a gyakorin, hogy miert hagyott el? Miert csalt meg?
Szanalmasak vagytok!
2016. nov. 30. 23:11
19/20 anonim válasza:
Utolsokkal egyetertek!
2016. dec. 1. 00:53
20/20 anonim válasza:
Altalaban azokat csaljak meg, akik ilyen nagy mellennyel vannak.
Nem, nem vagyok 100 kg. Csak a fele. Harom gyerek utan is. A ferjem pedig akkor is imad, hogy hat hetet vartunk, es orvosi kontrollt. Aki normalisan tud gondolkodni, az irigy, kover, igenytelen;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!