2010.12.8-án szültem, mit csináljak ha nagyon kívánom a sexet? Bővebben lent.
Meglepő, hogy ennyire kívánom a sexet szülés után?
az óvszer nem ad elég biztonságot a fertőzések ellen?
Most már a 6hétből nincsen csak 2és fél hét, nagy gond lehet ha már lefekszünk egymással?
Te, nem tetted már fel ezt a kérdést pár napja?
Ha ennyire akarod, úgyis megteszed, akármit is írogatunk itt neked.
Ha jól emlékszem egyébként, legtöbben azt tanácsoltuk, ne kockáztass, de hát ti tudjátok.....
Nem egészen ezt a kérdést tettem fel.
Megszeretnék győződni arról, hogy minden rendben megy-e...
Az a 6 hét nem véletlenül ennyi.
Egyáltalán nem beteges, ha kívánod a szexet, de oldjátok meg behatolás nélkül.
Behatolás nélkül nem veszélyes ugyanúgy?
Mert hallottam olyat, hogy az orgazmustól összehúzódik a méh és az veszélyes lehet, vagy a szánkban lévő bacik is. Mennyre biztos ez?
Nekem egyik szules utan sem hat hetet mondott a doki.
Azt mondta, hogy harom hettol korabban semmikeppen sem, utana pedig csakis akkor, amikora minimum 3-4 napja egyaltalan nem verzek, nem pecsetelek, nincs szines folyas, se semmi, ami gyanus.
Kontrollra sem hat hettel kesobb hivott, hanem arra is azt mondta, hogyha elmulik a gyermekagyi verzes, akkor nyugodtan mehete, ha van idom.
Szerinte addig van fertozesveszely, amig van gyermekagyi verzes, vagy barmilyen szines folyas, ha nincs napok ota az azt jelenti, hogy begyogyult a seb a placenta helyen.
Mas sebem nekem nem volt, nem vagtak, nem repedtem, tehat nincs infom, hogy amiatt mennyit kellene varni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!