Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2010.12.8-án szültem, mit...

2010.12.8-án szültem, mit csináljak ha nagyon kívánom a sexet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Meglepő, hogy ennyire kívánom a sexet szülés után?

az óvszer nem ad elég biztonságot a fertőzések ellen?

Most már a 6hétből nincsen csak 2és fél hét, nagy gond lehet ha már lefekszünk egymással?

2011. jan. 2. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Te, nem tetted már fel ezt a kérdést pár napja?

Ha ennyire akarod, úgyis megteszed, akármit is írogatunk itt neked.

Ha jól emlékszem egyébként, legtöbben azt tanácsoltuk, ne kockáztass, de hát ti tudjátok.....

2011. jan. 2. 16:48
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem egészen ezt a kérdést tettem fel.

Megszeretnék győződni arról, hogy minden rendben megy-e...

2011. jan. 2. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A 6 hét nem véletlenül 6 hét,ennyi kell a méhen lévő seb gyógyulásához.Valószínű nem lenne gond,de kis százalékban pedig igenis nagyon komoly méh-gyulladásod is lehet.Én még várnék vele.
2011. jan. 2. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Mi a császárom után már 4 héttel szexeltünk, bár nekem csak szülés után 2 hétig volt vérzésem. Mi sem bírtuk. Semmi bajom nem lett.... :)
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a 6 hét nem véletlenül ennyi.

Egyáltalán nem beteges, ha kívánod a szexet, de oldjátok meg behatolás nélkül.

6/10 A kérdező kommentje:

Behatolás nélkül nem veszélyes ugyanúgy?

Mert hallottam olyat, hogy az orgazmustól összehúzódik a méh és az veszélyes lehet, vagy a szánkban lévő bacik is. Mennyre biztos ez?

2011. jan. 2. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyi kétség van benned...
2011. jan. 2. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
2011. jan. 2. 17:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem egyik szules utan sem hat hetet mondott a doki.

Azt mondta, hogy harom hettol korabban semmikeppen sem, utana pedig csakis akkor, amikora minimum 3-4 napja egyaltalan nem verzek, nem pecsetelek, nincs szines folyas, se semmi, ami gyanus.

Kontrollra sem hat hettel kesobb hivott, hanem arra is azt mondta, hogyha elmulik a gyermekagyi verzes, akkor nyugodtan mehete, ha van idom.

Szerinte addig van fertozesveszely, amig van gyermekagyi verzes, vagy barmilyen szines folyas, ha nincs napok ota az azt jelenti, hogy begyogyult a seb a placenta helyen.

Mas sebem nekem nem volt, nem vagtak, nem repedtem, tehat nincs infom, hogy amiatt mennyit kellene varni.

2011. jan. 2. 17:53
 10/10 anonim ***** válasza:
mi 4 hétig birtuk, semmi bajom nem lett
2011. jan. 2. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!