Anyukak! Akinek nincs segitsege! Ti hova teszitek nyáron a bolcsis\ovis gyerkocoket? Ki vigyaz rajuk? Hogy oldjatok meg a hosszu szüneteket?
Barátkozz össze egy szimpatikus anyukával a bölcsiben. Mást nem nagyon tudsz tenni, esetleg egy egyetemistára bízod minimál órabérért.
Szép, hogy mindenki a férjére bízza, vagy ugrasztja a rokonokat, de a kérdező azt kérdezte, akinek NINCS segítsége. Nálunk bébiszitter ugrik be néha, mert szimpatikus anyukát nehéz találni. Ügyeletes bölcsit is kipróbálnám, de rá kell majd áldoznod a szabijaidat. Még a mellettünk lévő lakásban van egy család egy normális anyukával, talán vele is megbeszélném, ha szükség lenne rá, és persze nem csak szóban köszönném meg.
Vannak ilyen családi napközik, esetleg néhány magánbölcsiben félnapokat is igénybe lehet venni, úgy nem olyan drága.
Egy két barát is biztos szívesen vigyázna a kicsikre.
"a férjére bízza" - bocs, nekem a férjem nem segítség hanem a gyerek apja. Ugyanúgy kötelessége megoldani a dolgot, mint nekem.
A nincs segítség nekem a többi rokont jelenti (nagyszülő, nagybácsi, nagynéni, keresztszülők stb).
Anyukám vigyázott idén 1 hónapot a lányomra mig az ovi zárva volt ,férjem is dolgozik délelött ,igy anyukám vigyázott rá délelött férjem meg délután.
De van ügyelett ha más megoldás nincs .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!