Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek a párotoknak...

Bogica0616 kérdése:

Szerintetek a párotoknak illik besegiteni a baba ápolásába és a háztartási munkába vagy nem kell elég ha dolgozik?

Figyelt kérdés
Értem itt ez alatt a pelenkázás néha altatást vagy reggelit csinálni néha. Esetleg elmosni a tányérját. Vagy minden a nő feladata, mert úgy is otthon van rá ér?
2016. nov. 27. 13:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha magatol nem jut el idaig akkor te szemleltetheted barhogy. Sajnalom 😞
2016. nov. 28. 10:33
 22/25 anonim ***** válasza:
58%

Végig sem olvasom a kommenteket úgy válaszolok, felesleges úgyis tudom mit írnak és hogy engem hogyan fognak "pontozni" :)

Megmondom őszintén, hogy nálunk nincsen ez, hogy az "övé is, az ő feladata is, stb..."

Nálunk én főzök, takarítok, és látom el a gyerekeket (ezalatt értem például a fürdetést, etetést)

Nem azt mondom, hogy nem foglalkozik velük/velünk. Természetesen vannak közös programjaink, tölt velünk időt. De vannak dolgok, amiket én csinálok. Persze vannak, amit ő. Én nem söprök falevelet, nem nyírom a füvet, stb. Ő meg nem mos fel, nem porszívózik, nem főz, mos, vasal.

Dolgozok 4 hónapja és van egy 2 évesem meg egy 4 évesem. De ez akkor sem volt máshogyan amikor otthon voltam. Az az igazság, hogy nekem nehezemre sem esik megcsinálni. Persze van, amikor a napvégén fáradt vagyok és azt mondom, hogy már elég volt. De ebből nincsen probléma, megcsinálom amikor majd jut rá időm, ezen senki sem akad fenn, és én szeretek a családomról ily módon is gondoskodni.

Tudom, vannak akik azt mondják, hogy ez maradi dolog. Szerintem viszont meg nem! Biztosan én is rá tudnám venni a páromat, hogy pakoljon be a mosogatógépből, mosógépbe vagy szárítógépbe. De nem is akarom, én ezt a "feladatot" magaménak érzem, szeretem ha én csinálom, mert minden egyszerűbb így.

Nekem nagyobb segítség, ha lefoglalja a gyerekeket, amíg mondjuk sütök vagy takarítok, mint ha inkább helyettem ő csinálná.

2016. nov. 28. 21:30
 23/25 anonim ***** válasza:
11%
Utolsó,22. válaszoló:én a 11. vagyok.Maximálisan egyet értek Veled!Bár lepontoztak(engem),de nem érdekel!Szerintem itt sokan nem is érzik át pontosan,hogy miről is van szó!Hová csesztessem a porszívózással,amikor a múlt héten felhívtam,hogy megadta magát a kocsim akkumulátora,és Ő otthagyva a melóját(magánvállalkozó)40 percen belül ott volt az új akksival,kicserélte,és én mehettem tovább dolgomra?Vagy amikor frissen műtötten itthon voltam,a gyerekeket vitte-hozta,intézett mindent?Ezek után kit érdekel,hogy soha egyiket se pelenkázta,vagy az,hogy nem vásárol be,nem porszívózik?!Hát pont le*arom!Imádom,hogy Ő A FÉRFI,és én A NŐ lehetek mellette!
2016. nov. 28. 23:21
 24/25 anonim ***** válasza:

szombaton reggel odaadod neki a babát, te pedig mész pihenni, aztán majd estére kiderül, mennyire lehet ebben elfáradni.

amúgy gondolom gyerek előtt is ilyen volt...de ugye...

2016. nov. 29. 09:25
 25/25 anonim ***** válasza:
Jó látni 23-as, hogy te is így látod a dolgokat! Amúgy egy babával és egy háztartással nem értem, hogy mi olyan problémás. Nekem is egy kétszintes házam van, tudom hogy milyen takarítani, mosni, főzni, stb... De szerintem igaza van a kérdező párjának. 2 vagy 3 gyerekkel is meg szokták oldani anyák. Nem mondom, hogy egyszerű. És nem is bántásból mondom, de talán azzal van a baj, ahogy az időt osztod be (kérdező), vagy inkább sokat vársz el magadtól.
2016. nov. 29. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!