Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek a párotoknak...

Bogica0616 kérdése:

Szerintetek a párotoknak illik besegiteni a baba ápolásába és a háztartási munkába vagy nem kell elég ha dolgozik?

Figyelt kérdés
Értem itt ez alatt a pelenkázás néha altatást vagy reggelit csinálni néha. Esetleg elmosni a tányérját. Vagy minden a nő feladata, mert úgy is otthon van rá ér?
2016. nov. 27. 13:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
A nőnek elég csak a babával foglalkoznia?
2016. nov. 27. 13:19
 2/25 anonim ***** válasza:
98%

De, nyugodtan segítsen csak a baba körül! Gondolom nem kizárólag magadnak szülted, van neki egy apja is!

Ha te is kész vissza dolgozni, neked se kell csinálni otthon semmit?

Ne hagyd magad elnyomni!

2016. nov. 27. 13:22
 3/25 anonim ***** válasza:
94%
Nem várom el, de segít. Ketten vállaltuk a babát és ő is megtudja csinálni ugyanazt amit én.. 4kor hazajön a melóból, az az első,hogy magához veszi a bébit és játszanak, mert tudja, hogy nekem is kell pár perc szusszanás, neki meg az a kikapcs, hogy egész nap után végre itthon lehet a gyerekével.. ha kell pelenkázza, eteti.. Egyedül a fürdetést nem vállalja,mert fél,hogy megcsúszik, de ha muszáj lenne az is menne..
2016. nov. 27. 13:22
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom mi illik. Nalunk furdetett , pelenkazott, amig szoptattam inkabb en keltem hozza. Kiveve ha volt fejve sok tejem es nagyon K.O. voltam havonta 1-2alkalommal kelt hozza ejszaka. Amiota nem. Szopizik ejszaka felvaltva kelunk.
2016. nov. 27. 13:29
 5/25 anonim ***** válasza:
93%
Nem csak a nő dolga, mivel két ember együtt vállalja a babát. Persze napközben a nő van otthon akkor nyílván a nő látja el, de pl esti fürdetést szerintem simán a pasi is csinálhatja. :)
2016. nov. 27. 13:58
 6/25 anonim ***** válasza:
90%
Ez azért nem ilyen egyszerű kérdés. Férjem mindig mindenben segített idejéhez és energiájához mérten. De most, hogy én is részmunkaidőben dolgozom már, és ő is hazaér 5-6 óra körül lényegesen többet segít, mint amikor én otthon voltam a gyerekekkel, ő meg napi 16 órában dolgozott, akkor természetesen nem merült fel, hogy csináljon reggelit vagy mosogasson, örültem ha együtt tudtunk lenni, és igyekeztem mindenben tehermentesíteni.
2016. nov. 27. 14:01
 7/25 anonim ***** válasza:
74%
Kell segitenie, el is várom és normális férfi akar is részt vállalni a csecsemő gondozásábol, kettötöké a gyerek.
2016. nov. 27. 14:05
 8/25 anonim ***** válasza:
20%
Nem vártam el, hiszen ilyenkor ( főleg még egész pici a gyerek) anyának nem sok dolga van, apa meg hajthat, hogy legyen elég pénz. Persze volt, hogy pelusozott, meg mindig együtt fürdettünk, de az ő "dolga" mikor otthon vokt az volt, hogy a gyerekkel lehessen, hiszen neki erre sokkal kevesebb ideje volt.
2016. nov. 27. 14:28
 9/25 anonim ***** válasza:
22%

Bocs, de végre normálisan beszélsz, és látod, normális válaszokat kapsz :)

Én meglehetősen konzervatív vagyok ezen a téren, persze, segít, ha kérem (vagyis segített, 20 éves a lányunk), és magától is, de nekem teljesen alapvető volt, hogy otthon vagy 24 órát, nem ő fog főzni meg vasalni, hanem én... És most így úgy gondolom, hogy alapvetően a háztartás az én feladatom, ha nem tudom megoldani, szólok.

2016. nov. 27. 15:00
 10/25 anonim ***** válasza:
77%
??? Besegíteni?? Hát nem az övé is az a gyerek?? Hát nem ő is ott lakik?? A gyerek előtt nem kellett neki mást csinálnia? Mert ha igen,akkor elég érdekes,hogy gyerekszületés után már nem mosogat el,nem takarít stb.
2016. nov. 27. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!