Bogica0616 kérdése:
Szerintetek a párotoknak illik besegiteni a baba ápolásába és a háztartási munkába vagy nem kell elég ha dolgozik?
Figyelt kérdés
Értem itt ez alatt a pelenkázás néha altatást vagy reggelit csinálni néha. Esetleg elmosni a tányérját. Vagy minden a nő feladata, mert úgy is otthon van rá ér?2016. nov. 27. 13:16
1/25 anonim válasza:
A nőnek elég csak a babával foglalkoznia?
2/25 anonim válasza:
De, nyugodtan segítsen csak a baba körül! Gondolom nem kizárólag magadnak szülted, van neki egy apja is!
Ha te is kész vissza dolgozni, neked se kell csinálni otthon semmit?
Ne hagyd magad elnyomni!
3/25 anonim válasza:
Nem várom el, de segít. Ketten vállaltuk a babát és ő is megtudja csinálni ugyanazt amit én.. 4kor hazajön a melóból, az az első,hogy magához veszi a bébit és játszanak, mert tudja, hogy nekem is kell pár perc szusszanás, neki meg az a kikapcs, hogy egész nap után végre itthon lehet a gyerekével.. ha kell pelenkázza, eteti.. Egyedül a fürdetést nem vállalja,mert fél,hogy megcsúszik, de ha muszáj lenne az is menne..
4/25 anonim válasza:
Nemtudom mi illik. Nalunk furdetett , pelenkazott, amig szoptattam inkabb en keltem hozza. Kiveve ha volt fejve sok tejem es nagyon K.O. voltam havonta 1-2alkalommal kelt hozza ejszaka. Amiota nem. Szopizik ejszaka felvaltva kelunk.
5/25 anonim válasza:
Nem csak a nő dolga, mivel két ember együtt vállalja a babát. Persze napközben a nő van otthon akkor nyílván a nő látja el, de pl esti fürdetést szerintem simán a pasi is csinálhatja. :)
6/25 anonim válasza:
Ez azért nem ilyen egyszerű kérdés. Férjem mindig mindenben segített idejéhez és energiájához mérten. De most, hogy én is részmunkaidőben dolgozom már, és ő is hazaér 5-6 óra körül lényegesen többet segít, mint amikor én otthon voltam a gyerekekkel, ő meg napi 16 órában dolgozott, akkor természetesen nem merült fel, hogy csináljon reggelit vagy mosogasson, örültem ha együtt tudtunk lenni, és igyekeztem mindenben tehermentesíteni.
7/25 anonim válasza:
Kell segitenie, el is várom és normális férfi akar is részt vállalni a csecsemő gondozásábol, kettötöké a gyerek.
8/25 anonim válasza:
Nem vártam el, hiszen ilyenkor ( főleg még egész pici a gyerek) anyának nem sok dolga van, apa meg hajthat, hogy legyen elég pénz. Persze volt, hogy pelusozott, meg mindig együtt fürdettünk, de az ő "dolga" mikor otthon vokt az volt, hogy a gyerekkel lehessen, hiszen neki erre sokkal kevesebb ideje volt.
9/25 anonim válasza:
Bocs, de végre normálisan beszélsz, és látod, normális válaszokat kapsz :)
Én meglehetősen konzervatív vagyok ezen a téren, persze, segít, ha kérem (vagyis segített, 20 éves a lányunk), és magától is, de nekem teljesen alapvető volt, hogy otthon vagy 24 órát, nem ő fog főzni meg vasalni, hanem én... És most így úgy gondolom, hogy alapvetően a háztartás az én feladatom, ha nem tudom megoldani, szólok.
10/25 anonim válasza:
??? Besegíteni?? Hát nem az övé is az a gyerek?? Hát nem ő is ott lakik?? A gyerek előtt nem kellett neki mást csinálnia? Mert ha igen,akkor elég érdekes,hogy gyerekszületés után már nem mosogat el,nem takarít stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!