Miért nézek így ki?!

Figyelt kérdés

2 hónapja szültem, azóta olyan az arcom és a hátam, mint egy domborzati térkép...úgy érzem magam, mint egy pubertás 15 éves...de ennyi pattanás még azokon sincs!!! Hiába kenem bármivel, semmi sem segít! Itt a nyár, nekem meg muszáj mindig nyakig érő felsőt felvennem, hogy eltakarjam a pattanásokat a hátamon...:(:(

Kérlek segítsetek, mert nagyon zavar...

Előre is köszi a válaszokat!

2010. ápr. 30. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Felborult a hormonháztartásod. Sajnos ennek idő kell mire helyreáll. Tudom, hogy ez nem vigasztal. Nálam is szülés után voltak váratlan dolgok. Előtte még nyáron se izzadtam, utána meg még télen is. De szép lassan helyreállt. Esetleg beszélj egy hozzáértő kozmetikussal, ő biztos tud segíteni vagy tanácsot adni, hogy a Te bőrödre mi lenne a legjobb.

9hós kislány anyukája

2010. ápr. 30. 09:49
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta a kozmetikusom, hogy ezzel nem nagyon tud mit kezdeni, mert hormonális dolog...de gondoltam más valaki talált olyan szert, amivel azért mégis csak el lehet tüntetni ezeket a rondaságokat...

Azért köszi! :)

2010. ápr. 30. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Az első vagyok!

Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Esetleg még valamilyen homeopátiás szerre gondoltam még hirtelen, de lehet, hogy hülyeség. Van egy oldal, ahol dokik válaszolnak a feltett kérdésre. Hátha ők tudnak segíteni. Ha szeretnéd megírom a honlapcímet.

2010. ápr. 30. 10:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!Kozmetikus kismama vagyok!Sajnos tényleg nem nagyon tudsz vele mit kezdeni:(((Ami segíthet:

-Natúr joghúrtba keverj el egy kis élesztőt (friss élesztöt ,nem szárítottat),ezt 20 percre kend fel az arcodra

-DM -be lehet kapni egy olyan szert,hogy Dermofil vagy Dermatofil paszta (ezt is 20 percre kell felkenni)

Ezeket hetente2x!!!

És ami még nagyon fontos,naponta többször át kell törölni az arcot pattanásos vagy zsíros bőrre való arctonikkal!A lényeg ,hogy soha ne mosd szappannal!!!!De mindig tartsd tisztán!Erre a tonik a legjobb!És ha nem mégy olyan helyre,akkor soha ne legyen rajtad púder vagy alapozó!Mert ez eltömít és még rosszabb lesz az állapot!+ heti egy radírozás!

Ha az anyagiak engedik ,nappali krémként érdemes kipróbálni a Vichy Normaderm krémet!

2010. ápr. 30. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Tudnál esetleg segíteni nekem is?

Iszonyúan száraz, seborrhoeas az arcbőröm, tele miteszerekkel. Az arcom szinte szürke, borzalmas. Már nem tudom mivel kenjem, milyen pakolást használhatnék. Ha zsíros bőrre való krémet veszek, a bőröm pergamen szerűre szárad. Ha száraz bőrre valót veszek, a miteszerek még nagyobbak lesznek és begyulladnak. Mindig is problémás volt a bőröm, de a szülés óta egy rettenet. Mit tehetnék hogy tisztább, üdébb legyen az arcom?

2010. máj. 1. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!Utolsónak!Ahogy leírod sicca bőrtípusod van!Sajnos az rossabb ,mint az oleosa!De heti egy radírozás segíthet!Ha még szotatsz,akkor sajnos Neked is a hormonjaid még dolgoznak!Tehát belső eredetű a probléma!Az élesztős dolog erre a bőrtipusra is jó szokott lenni!Meghát ugye el kellene járni rendszeresen tisztításra!A redszeres az havi 1-et jelent!!!!Egyéb más pakolást ez a bőr nem szokott eltürni,mint az élesztős!Viszont Neked is ajánlanám figyelmedbe nappali krémként a Vichy Normadermet!Üdv
2010. máj. 2. 07:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! :)
2010. máj. 2. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!