Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyiért veszel karácsonyi...

Mennyiért veszel karácsonyi ajándékot a gyerekednek? Mennyi idős?

Figyelt kérdés
2016. nov. 17. 22:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
53%
30as, aláteszik sokan, mint pl én is, de ha ezt bevallom, itt a gyakorin lincselés jár. Nálunk is drágább ajándékok vannak Karácsonykor és szülinapkor, Mikulásra és Húsvétra csak édesség. Egy évbe 2x had kappjon már az a gyerek játékot!
2016. nov. 18. 19:12
 32/40 anonim ***** válasza:
57%
15-ös és 21-es vagyok. Érdekes, én 15.000 forintból igen színvonalas társasokat tudtam venni a fiamnak, pedig tényleg nem is néztem az árukat, mert nem ráz meg. Nem mellesleg mindene megvan már, így is alig tudtam kitalálni mi legyen, mert lassan nekünk kellene játékboltot nyitnunk, pedig egyszerre sosem költünk több tízezreket játékokra. Tény, hogy például elektromos autót nem veszek neki, de nem azért mert sajnálom tőle, hanem mert teljesen felesleges pénzkidobás (baráti körben láttam, hogy kb. 1 hétig volt érdekes, azóta felé sem néz a gyerek). Én igyekszem hasznos dolgokat venni.
2016. nov. 18. 19:22
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi pl külföldön élünk (Európán kívül) a kisfiam csak apróságot kap a mamájatol(a posta rettentő drága, meglátogatni sajnos nem tud minket idén), szóval mi több mindent veszünk így jön ki az 50.000ft.Mikulásra Ő is csak pár csokit kap és húsvétra is. Születésnapját és a Karácsonyt szoktuk kicsit tulkoltekezni 🎉😊
2016. nov. 18. 19:24
 34/40 anonim ***** válasza:
77%
13as voltam ez lemaradt.
2016. nov. 18. 19:26
 35/40 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen egyetértek azzal,hogy hasznos ajándék. Viszont lehet, hogy a hasznos ajándék 50 ezer. Ki dönti ezt el? Hogy ki gyerekének mi a jó?

Nyilván egy egy évesnek nem igazán lehet hasznosat venni ennyiért. De egy 5-6-7 évesnek, már simán.

El kellene már fogadni,hogy van aki ennyit szán rá (teljesen mindegy,hogy miért), van,aki meg annyit!

2016. nov. 18. 20:32
 36/40 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem itt pont azok lettek letámadva, akik mindegy milyen okból, de nem 50-100 ezret költenek. Nekem pont mindegy ki mennyit költ, nem érdekel és nincs is közöm hozzá, én csak arra reagáltam (többször is, mert felháborított), hogy van aki szerint aránylag nagy bevétel mellett szégyen "csak" 10-15 ezres ajándékot venni. Nem az ára határozza meg egy ajándék hasznosságát. Szerintem.
2016. nov. 18. 21:55
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
8 és 4 évesek 25000/fő amennyiért vettem(már megvan).
2016. nov. 18. 23:07
 38/40 anonim válasza:
100%

Sokan karácsonykor kapnak új számítógépet, konzolt, biciklit. Mondjuk ez ilyen családi ajándék, de ezek értéke simán 100ezer felett lehet. Persze ez ilyen alkalmi dolog, nem minden évben, és több gyerek esetén nem mindenkinek jár ilyen.

Persze itt inkább 15-16 feletti korosztályról van szó.

Amúgy ha valaki Karácsonykor egy komolyabb LEGO-t kap, az sem 10ezer forint, persze ez is ilyen alkalmi dolog.

2016. nov. 22. 20:45
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
LEGO-t és könyvet kapnak, 7 és 4 évesek. 15-20000 Ft között fejenként.
2016. dec. 16. 15:12
 40/40 anonim ***** válasza:
59%
Valaki írta a hajsütővasat 7 éves lányának...mi a fenének neki?Tegye tönkre a haját ennyi évesen?Szerintem simán ki lehet hozni 15-20 ezer ftból értelmes játékot ,egy pár évesnek minek annyiért venni?7 éves gyereknek 100 ezres Xbox,aztan meg csodalkoznak ha nem akar kimozdulni.Így persze hogy 10 éves gyerekek márt Iphonet meg drága tabletet akarnak -.-
2016. dec. 27. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!