Karácsonyi ajándékos kérdés 5 éves fiúgyerekre vonatkozóan?!
Akinek van elképzelése, hogy mit vesz 5 éves kisfiának, az kérem segítsen. Eddig mindig tudtam mire van szüksége, de az idén tanácstalan vagyok. Könyv és autó hegyek állnak otthon, kézműves dolgok nem érdeklik, csak úgy, mint a legó és egyéb építőjátékok.
Köszi
Fiam 5,5 éves.
Tábla gépe, diavetítőt, mesekönyveket, merlin vasútot. Egyenlőre ezeket tudjuk. A többin még gondolkodunk.
Az összeg sem mellékes, ill. hogy esetleg a családtól kap egy nagyobbat, vagy több kisebbet.
Az enyém tavaly volt most lesz 5 decemberben. Idén kapni fog egy használt, de igazi fényképezőt, mert a fényképezés a mániája. Illetve kis konyhát. Most a főzés is a mániája! :)
3 évesen kapott tűzoltóautós ágyat. Ez közös volt a családdal, meg egy-két apróbbat.
Tavaly kapott versenyautópályát, elektromos darut, ill. a nagyszülőktől egy nagyobb értékű elektromos autót.
De szerintem hasznos még a két lábon álló rajztábla is.
Idén mi is megvagyunk lőve, mert a konyhán meg a fényképezőn kívül még kb. 5 családtag nevében kellene ajándékot venni, és fogalmunk sincs,hogy mit.
Az én 5 éves fiamnál a lego (látom nálatok az nem opció) és a különböző társasjátékok jönnek be nagyon. Most épp a Turbó Dokira vágyik. De nagyon sokféle van. A "sima", nem elektronikus Játékok is tetszenek neki.
Valamit az okos Játékok is a kedvencei között vannak: Castle Logix, Állat rejtő. Ebből is rengeteg féle van, biztos találsz kedvére valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!