Ha Elzának nevezem el a születendő kislányomat, akkor azt fogják hinni, hogy a Jégvarázs/Frozen miatt?
Figyelt kérdés
Már régóta tetszik ez a név, és a mesét nem is láttam, csak egy ismerős mondta, hogy abban is így hívják az egyik főszereplőt.2016. nov. 17. 20:33
1/7 anonim válasza:
Nekem a mese jut róla eszembe, de nem gondolom, hogy te a mese miatt nevezted el így a gyereked. Legalább is nem közvetlenül amiatt.
Érdekes módon azelőtt nem volt a köztudatban sem ez a forma, azóta viszont nem egy ilyen nevű babával találkoztam.
Ilyen ez a névdivat.
Ettől függetlenül szép név, bár nekem az Eliza alak jobban tetszik.
2/7 anonim válasza:
Dehogyis!!!!
Az Elza gyönyörű név,nálunk is esélyes!!!
Ne foglalkozz a sok hülye bunkóval!!!
Sok boldogságot!!!
4/7 anonim válasza:
Nagy divat most ez a név a mese miatt. Szóval igen, azt hinném.
Ha pl. hét évvel korábban adtad volna ezt a nevet, azt gondoltam volna, hogy milyen szép, ritka név, de most azt, hogy ő a 3546. Elza Mo-on a mese megjelenése óta, és a név elvesztette a különlegességét, elcsépelt tucatnév lett.
5/7 anonim válasza:
Nekem az oroszlán jutott elsőre eszembe, pedig mindkét lányom Jégvarázs függő.
6/7 anonim válasza:
Én nem, de én eleve csak tavaly tudtam meg, hogy ebben a mesében van egy ilyen nevű szereplő :D Hála az égnek, mi 9 év alatt, amióta gyerekem van, teljesen kimaradtunk ebből az őrületből :D
7/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Én Linett néven gondolkodtam, de mindenki a Született feleségekre asszociált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!