Ha 4tesztbol egy pozitiv a tobbi negativ akkor meiknek kell hinni?
1. teszt-negativ
2-ik pozitiv
3-ik negativ
4-ik negativ
Elso hetfon az negativ.utanna csutortokon a kovetkezot az mar pozitiv <----- ez a ketto ugyanaz volt!
Paraztam vettem kettot kb 10percre ra megcsinaltam es egymas utan a ket tesztet az baj??? Azok negativak...es az mar mindketto masfajta :/
Lehet gyengèbb èrzèkenysègű volt az utolsó kettő.
Ezek alapjàn a pzitívra saccolnèk...
Csinàlja holnap utàn reggel egy èrzèkeny tesztet újra..
Mióta kèsik?
Azèrt hètfő ès csütörtök között telt el annyi idő hogy akkorra mutassa ki...
Minden lehetsèges èn pl gyógyszer+megszakítàs mellett lettem terhes, ès nem hagytam ki egy napot sem.
Mèg mindig azt mondom hogy egy èrzèkeny megbízhatò tesztet vegyel ès reggel elsőböl tesztelj mèg egyet...
Majd iràny az orvos ha nem jön meg eredmènytől függetlenül.
Nem tudom kit vettèl először, az biztos hogy ezeknek különböző èrzèkenysègük van. Van ami màr nagyon hamar kimutataja van ami elèg sokà, a legegyszerűbb ha gyógyszertàrban veszed ott tudnak segítani. Azèrt lenne jó az èrzèken mert nàlad így lènyegèben azt sem tudni mióta kèsik ha jól èrtem. Èn a helyedben elmennèk dokih8z akkor is ha negatív mert valami csak bezavart ott...
Ha segít nekem a gabriel teszt 2 nap kèsèsnèl jagyon halvàny pozitív lett, habàr sokan azt mondjàk nem megbízható, nekem eddig bevàlt.
Ja arra vigyàz hogy ha reggel veszed egy üvegben tarts meg a reggeli pisiből mert akkor a legmagasabb a hcg szint ha van ès így a legbiztosabb az eredmèny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!