Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet hinni az ezoterikus...

Lehet hinni az ezoterikus megközelítésnek, hogy egyszerűen képtelen vagyok eladni a babás cuccaimat, tehát még lehet hogy szükségem lesz rá?

Figyelt kérdés
Jó áron hirdetem, mégsem kell senkinek. Múlt héten már a férjem is azt mondta, hogy lehet hogy nem kellene elzárkózni a 3. babától, holott ő már a másodikba is vonakodva ment bele. Gyakorlatilag minden cuccnál csak egy kicsin múlik. Több helyre is feltöltöttem, az egyiken nem kell, a másikon elszállt az összes kép az összes hirdetésemből. Olyan, mintha minden az eladás ellen dolgozna. Kicsit szkeptikus vagyok az ilyenekkel, de nem tudom nem észerevenni. A csomagolásnál a max méretnél 5cm-rel nagyobb....
2015. jan. 23. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy te nagyon vágynál arra a harmadik babára és csak plusz megerősítést keresel?
2015. jan. 23. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. jan. 23. 12:05
 3/6 A kérdező kommentje:
lehet, kedves első,hogy igazad van...
2015. jan. 23. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:

nem :-)))

én csomagban adom és úgy jobban elkel

pl egy rend ruha 86-os méretben lánynak

ebben vagy 10-20 db

így nekem jobban viszik mit ha egyesével tenném fel mert pl a posta miatt is jobb lesz az ára

de ha kell személyesen is találkozom a vevővel

2015. jan. 23. 12:53
 5/6 A kérdező kommentje:

nekem is csomagban van fenn, kivéve a nagyon szép- különleges- drága darabok, és valahogy nem úgy megy ahogy gonoltam...

Egy gyönyörű overálra még csak licit sem jött...

Eredeti ára 10.000 volt, és 4000-ért nem kellett, hibátlan állapotban, mennyiért kellett volna feltenni? 1000-ért? másik oldalról meg azt mondom,hogy ebben az országban mindenkinek minden ingyen kellene... ez a kevésbé spirituális énem... :)

2015. jan. 23. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.....különben én mindent 1 ft-ra teszek fel,és nagyon fel szokták licitálni....szinte csak Next ruháik vannak,és Fisher Price és Mamas&Papas játékok.Amikor feltettem az ugrálós zebránkat(persze 1 ft-ra)több is volt fent fix áron 8 és 13 ezer ft között.Az enyémet 15 ezerért vitték el,pedig 2 gyerek is használta.Hasonlóan jártam a babakocsinkkal is(egy Graco Quattro volt,mindennel együtt).7 évvel ezelőtt vettük,2 gyerek használta,igaz,nagyon szép állapotban volt.A szinte újakat fix 25 ezerért se vitték,az enyémet 35 ezerre licitálták fel.3 gyerekes
2015. jan. 23. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!