Lehet hinni az ezoterikus megközelítésnek, hogy egyszerűen képtelen vagyok eladni a babás cuccaimat, tehát még lehet hogy szükségem lesz rá?
Figyelt kérdés
Jó áron hirdetem, mégsem kell senkinek. Múlt héten már a férjem is azt mondta, hogy lehet hogy nem kellene elzárkózni a 3. babától, holott ő már a másodikba is vonakodva ment bele. Gyakorlatilag minden cuccnál csak egy kicsin múlik. Több helyre is feltöltöttem, az egyiken nem kell, a másikon elszállt az összes kép az összes hirdetésemből. Olyan, mintha minden az eladás ellen dolgozna. Kicsit szkeptikus vagyok az ilyenekkel, de nem tudom nem észerevenni. A csomagolásnál a max méretnél 5cm-rel nagyobb....2015. jan. 23. 11:35
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te nagyon vágynál arra a harmadik babára és csak plusz megerősítést keresel?
3/6 A kérdező kommentje:
lehet, kedves első,hogy igazad van...
2015. jan. 23. 12:33
4/6 anonim válasza:
nem :-)))
én csomagban adom és úgy jobban elkel
pl egy rend ruha 86-os méretben lánynak
ebben vagy 10-20 db
így nekem jobban viszik mit ha egyesével tenném fel mert pl a posta miatt is jobb lesz az ára
de ha kell személyesen is találkozom a vevővel
5/6 A kérdező kommentje:
nekem is csomagban van fenn, kivéve a nagyon szép- különleges- drága darabok, és valahogy nem úgy megy ahogy gonoltam...
Egy gyönyörű overálra még csak licit sem jött...
Eredeti ára 10.000 volt, és 4000-ért nem kellett, hibátlan állapotban, mennyiért kellett volna feltenni? 1000-ért? másik oldalról meg azt mondom,hogy ebben az országban mindenkinek minden ingyen kellene... ez a kevésbé spirituális énem... :)
2015. jan. 23. 12:59
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem.....különben én mindent 1 ft-ra teszek fel,és nagyon fel szokták licitálni....szinte csak Next ruháik vannak,és Fisher Price és Mamas&Papas játékok.Amikor feltettem az ugrálós zebránkat(persze 1 ft-ra)több is volt fent fix áron 8 és 13 ezer ft között.Az enyémet 15 ezerért vitték el,pedig 2 gyerek is használta.Hasonlóan jártam a babakocsinkkal is(egy Graco Quattro volt,mindennel együtt).7 évvel ezelőtt vettük,2 gyerek használta,igaz,nagyon szép állapotban volt.A szinte újakat fix 25 ezerért se vitték,az enyémet 35 ezerre licitálták fel.3 gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!