Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti miért döntöttetek tudatosan...

Ti miért döntöttetek tudatosan úgy, hogy csak egy gyereket szeretnétek?

Figyelt kérdés
A kérdés nyilván azoknak szól, akik tényleg nem akarnak többet, és nincs is több, és jól is van ez így.
2016. nov. 17. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem vágyunk többre. Nem érezzük a késztetést, hogy szeretnénk még egy gyereket. Így tökéletes az életünk.
2016. nov. 17. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Nàlunk a férjem bevàllalna egy második babàt is, de én nem. Én a tipikus egy gyerekes anyukának érzem magam. Egy tündéri, okos, értelmes kislànyunk van, aki jó baba volt. Nem volt hasfàjós stb. De úgy érzem, hogy vele kerek az életünk. Nekem egy gyerekhez van türelmem, energiàm. Én nem az a szuper anyuka vagyok, aki 3 gyerekkel is simàn elbír.

Másrészről nagyon rossz szülés utáni emlékeim vannak és rettegnék a terhességem alatt a szüléstől.

Harmadrészről az anyagi helyzetünk miatt is döntöttünk így.

2016. nov. 17. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyre van kapacitásom anyagilag és lelkileg is.
2016. nov. 17. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem szeretnék többet. Az okok: szeretnénk mindent megadni neki, szeretném ha lenne időm magamra is, és nem lenne kapacitásom alapból több gyerekre, ilyen típus vagyok.
2016. nov. 17. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen hasonló okok miatt, mint amit a második leírt, csak nekem fiam van :) illetve egyikünk sem szeretne másodikat.
2016. nov. 18. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!