Gyerekesek, mennyiből éltek?
Kaviart esztek kaviarral ba..ki????????
250-300 kajara????
Ma van 15.e es van 30ezretek a fel misibol??es meg szamla is van amit fel kell adni???
Szep peldat mutattok a gyereketeknek.a szuleitek helyeben es nem adnek egy vasat sem.
Két gyerek van, 5 és 1 évesek. Én itthon gyed-en, 110 körül kapok. Férjem 550 körül + caf + egyéni vállalkozás.
350 körül költünk egy hónapban (hitel, rezsi, kaja, szórakozás, ruha stb) a többi megtakarításba megy.
Én bankban dolgoztam férjem programozó.
43-as! Én is furcsállom hogy itt mindenki pénzed.
Én párom is építőmérnök diplomával keres 180-at nettón a úgy hogy jövöre a másoddiploma ,szakmérnöki is meg lesz neki. Emellé cafeteriával,9ft os bezárás téritéssel kap 215-öt,télen úgy 250-260-at.
De hát szerencse kell a jobbab fizet álláshoz is. Találna,de nem biztos hogy megbecsülnék,mint itt,rugalmas lenne h-p ig,mint itt. És ezt szereti is,ez igy mindennél fontosabb és jobb,mivel messze nem éhezünk igy se.
43as es 47 es.
Parom is sima gyari munkaskent kezdte a palyafutasat burkolo es komuves szakmakkal.
Munka mellett erettsegizett,mikor befejezte ugyan annal a cegnel minosegellenor lett,folytatta az iskolat,gepgyartas technologus technikuskent vegzett es igy lett merotechnikus,szinten ugyan annal a cegnel.a fizetese 160rol emelkedett 300-350 re.ezert 6+2 folyamatosban 3 muszakban dolgozik.de szereti csinalni.nem megterhelo munka.
Emellett burkolokent maszekol,es mivel nem ez a fo munkaja nem dolgozik olcson.de ha maszekol akkor reggeltol estig,vagy akar ejjeles muszak utan 13-20ig is kepes menni.altalaban nagyobb munkakat vallal,olyat ami nem surgos,igy van,hogy 1-2 honapig maszekol egy helyen a pihenoiben,esetleg par nap szabival.egyedul dolgozik,szoval nem osztozik senkivel.
Ettol fuggetlenul toltunk egyutt idot,jarunk nyaralni,szorakozni,kirandulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!