Éreztétek már egyedülálló anyának magatok a férjetek mellett?
A férjem kerek perec kijelentette hogy nem bírja idegileg hogy éjszakázzom a gyerekkel...történet dióhéjban: 2,5 éves kislányom még mindig ébred éjjel...én a 2 honapos hugat szopiztatom egesz ejjel, vele vagyok elfoglalva napi 3 orakat alszom...valoszinu ra ebred fel a teso is...a tesohoz apukanak kellene mennie ez kb heti 3-4 alkalmat jelent...de tény, baromi nehezen alszik vissza a nagylanyom, szoval ilyenkor a ferjem mindossze 5 ora alvas utan megy melozni (mondjuk en lecsokolnam a csillagokat a napi 5 ora alvasert). egyebkent rengeteget melozik, a meloja stresszes, de hazahoz egy zsák pénzt. én meg is csinalok mindent, mosok fozok takaritok, vasarolok stb neki joforman csak a fuvet kell lenyirnia nyaron...a furdetesben persze mindig segit meg hetvegen elviszi ossz 2 orara a nagylanyt hogy megfozhessek hetvegere...a szombatot lb vegig szamotogepezi (kisebb megszakitasokkal mert odaul jatszani a lanyomhoz ha mar unja hogy nincs el egyedul), ezen felul havi egyszer bulizni is "elengedem', muszaj vagyok mert azt mondja igy se ugy se tud aludni ha otthon marad ha nem, akkor meg hadd menjen el. a 2,5 evesem nem alszik mar napkozben, egesz nap en vagyok ugye veluk, és most azt latna megoldasnak a ferjem ha mindket lanyhoz en kelnék, hogy ő magara csukhassa a szobaajtot es ugy aludhasson mint rég...
na így élünk mi. én kb ugy erzem lassan magam mint valami egyedulallo anya..persze bevehetném az agyamba mindket gyereket aztan akkor biztos aludna a nagy mint a bunda, de se a kicsi se en n tudnank ugy aludni, meg egyebkent milyen elet(hazassag..) az, ahol anya a gyerekekke apa meg a kanapen???? vagy nincs egyutt alvas hanem kelek én a picihez meg a nagyhoz, max egyszerre uvoltenek majd ejjel én meg napi 1 ora alvassal a napi 3 helyett (nappali alvasra esely nuku) imadkozhatom hogy a tejem ne menjen ra erre az egeszre... hogy a fenebe oldhato ez meg?? hogy csinaljatok??? apuka egyszer mar volt panikbeteg, nehez idoszak volt nehezen jottunk ki belole nem szeretnem ha ujra elojonne....azt hittem csak par het az eleje mig ennyire nehez, de semmi jele nincs az ejszaka atalvasanak, egyikuknel se...
Hát már ne haragudj, de bizonygatod, hogy a kicsi kelti fel. Akkor egyszerű a megoldás. Vagy így éltek még, hibáztatjátok egymást, mindenki feszült, stb... Vagy a párod a nagyobb lánnyal külön alszik. Akkor legalább ők pihennek, mivel írtad, hogy csak a kicsi sírására kel a nagy.
Attól ne aggódj, hogy ettől tönkremegy a házasságod, mert a hasfájásnak vége lesz, de ennek a hibáztatásnak szerintem, ha így haladtok évek múlva sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!