Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatalok, fiatanak kinéző...

Fiatalok, fiatanak kinéző hölgyek! Volt olyan, hogy beszóltak nektek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy amikor terhességi tesztet vettetek,vagy nőgyógyásznál voltatok vagy babaruhát vagy babás dolgokat vettetek.

Akár várandósak voltatok akár nem, beszólt valaki valamit ? Ha igen mit és hogy reagáltad le?

Én múltkor babaruhát vettem unokatestvérem lányának (19 vagyok) és az előadónő folyton méregetett és kérdezgette,hogy nem vagyok e elég fiatal ehhez meg hogy becsúszott gyerek lesz meg ilyenek.

Hát mondanom sem kell köpni nyelni nem tudtam.

De azért rendesen elmagyaráztam neki,hogy nem az enyém lesz.

Szeretnénk babát a közel jövőbe ,de már most elgondolkozok rajta,hogy milyen megjegyzéseket tesznek majd. Pár napja vettem egy tesztet (rossmann) és az eladó lány olyan maximum 26 lehetett. Elég lesajnálóan nézett rám.. majd meg kérdezte,hogy óvszerért nem e akarok vissza menni.

2016. nov. 9. 11:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

ha valaki megjegyzéseket tesz, az az ő intelligenciáját minősíti...

én anno terhestesztnél csak átverést kaptam, én naív. vettem egy 3000 Ft-os tesztet gyógyszertárban, mert azt ajánlották, közben a DM-ben 400 Ft..de szóval segítőkészek voltak és nem szóltak be...

2016. nov. 9. 11:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Eleg nagy parasztok az ilyen eladok, h oszinte legyek. En nem tapasztaltam ilyen beszolasokat. Bar en 30 folott szultem, de sokszor elkerik meg most is a szemelyimet, ha alkoholt veszek, that feltetelezem, h messze nem neznek annyinak, mint amennyi vagyok.

Amugy en siman kikertem volna magamnak, h minek szol be. A Rossmannos csajtol megkerdeztem volna, h legyen szives fejtse mar ki, h miert tette ezt a megjegyzest, aztan megmondtam volna neki, h torodjon a maga dolgaval.

2016. nov. 9. 11:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

amúgy az eladók szerintem unatkonak is

legutóbb engem a DM-ben az eladó arról faggatott van e okostelefonom, mert kérdeztem, hova lettek az infopultból a babakuponok, és csak telon van már az applikációjukban.

én már rég otthagytam volna, de csak kérdezett, faggatott, mire közöltem, hogy nincs telom most, mert kiesett az erkélyről, de tökre nem akartam így belemenni a témába, de egyszerűen nem hagyott tovább vásárolni..most kérdeztem volna meg tőle, mi köze hozzá...?

2016. nov. 9. 11:24
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen a nőgyógyász de csak mosolyogtam rajta☺ 28! évesen lettem terhes, fèrjnèl vagyok tervezett baba volt.Sokkal fiatalabbnak néznek általában.Na szóval mentem a dokihoz, mondtam hogy teszteltem és pozitív lett, rám nézett és megkérdezte " hogy de azèrt örül neki, ugy-e?Mondtam, hogy persze mosolyogva,majd ránézett a kartonomra amit az aszisztensnő állított ki, meglátta a születési dátumomat, ès 7saját magán mosolygott.☺
2016. nov. 9. 11:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha beszól az eladó (pl. a Rossmannos kiscsaj), akkor nem elgondolkodni kell azon, hogy te mit akarsz, hanem odahívatni az üzletvezetőt, és neki jelezni, hogy a pénztáros ahelyett, hogy a munkáját végezné, téged sérteget.

Egyébként meg tök felesleges foglalkozni az ilyenekkel, ha tenni nem tudsz/akarsz ellenük, mert csak magadat idegesíted, de eredményt nem érsz el vele.

Én 20 évesen szültem a nagyobbik fiamat, 28 évesen a kisebbiket. Mindkétszer fiatalabbnak néztek általában, mint amennyi voltam, 20 évesen olyan 15-16-nak néztek, 28 évesen meg 20 év körülinek. Beszólást nem kaptam, csak volt hogy megkérdezték, mennyi idős vagyok, aztán nyugtázták, hogy fiatalabbnak hittek, ennyi.

2016. nov. 9. 11:35
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

23 évesen szültem a fiam, és akkor se néztek 18-nak. Jellemzően öregasszonyoktól kaptam beszólásokat, nekik bökte nagyon a csőrét, hogy mennyi idősen "raktam szét a lábam". Ilyenkor hidegen elküldtem őket a fenébe, hogy a saját dolgával foglalkozzon. Magyarázkodni se voltam hajlandó, hogy hány éves vagyok, férjes asszony, tervezett babával, stb. Semmi köze hozzá, és akkor se lenne joga így beszélni, ha történetesen tényleg 16 vagyok, és becsúszott a baba.

Eladók, vagy hasonlók nem mertek beszólni, bár én elég sokszor járok ugyanabba az üzletbe, gondolom már ránézésre ismernek.

Most várom a harmadikat, és elég nehezen jött össze, volt előtte vetélésem, stb. Idén egy vagyont költöttem terhes tesztre. :( Akkor se szólt semmit a pénztáros a boltban, mikor a héten másodszor mentem venni két darabot. De mikor a héten bementem, és látta a nagy pocakot, azért elvigyorodott. :)

Gondolom ő is megjegyzett, de szót nem szólt.

Most is jó pár évvel fiatalabbnak néznek. Engem jelenleg az zavar, mikor valaki elkezd sztorizgatni, milyen lesz a terhesség, szülés, milyen az élet kisbabával, és csúnyán néz, mikor mondom, hogy "Tudom, harmadik gyerek".

2016. nov. 9. 11:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
25 és 27 évesen szültem a gyerekeimet, akkoriban jóval fiatalabbnak néztem ki a koromnál. Egy kellemetlen élményem volt, a játszótéri anyukákkal beszélgettünk a munkába való visszatérés nehézségeiről, és amikor hozzászóltam, az egyik végigmért, és közölte, hogy "Tudod, vannak, akik dolgoztak már a gyerek előtt is." Nyilván arra utalt, hogy én bezzeg látszólag egyből érettségi után mentem szülni, vagy nem is tudom, meg már arra sem emlékszem, mit reagáltam, de nagyon rosszul esett.
2016. nov. 9. 11:51
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 29 éves vagyok.

26 évesen voltam terhes az 1 gyerekkel mondanom sem kell smink nélkül úgy néztem ki mint egy 17 éves a férjem pedig 40 éves. Nagy feltünést keltettünk a boltba mikor tesztért mentünk. Egyebként senkinek semmi köze mondjuk hány évesen veszel egy terhestesztet vagy babaruhát vagy bármit.

Az eladó meg nyilván egy minden lébe kanál volt aki még ráadásul buta is.

2016. nov. 9. 11:54
 9/17 anonim ***** válasza:
20 évesen szültem (esküvő után lettem terhes, tervezett volt, dolgoztam, etc), de soha senki nem tett megjegyzést.
2016. nov. 9. 12:05
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 évesen vettem egyszer terhességi tesztet, (ráadásul nem is magamnak, hanem a legjobb barátnőmnek, mert ő félt megvenni), de nem szóltak semmit. Pedig 17 évesen kb. 15-nek néztem ki. :) Akkor még gyógyszertárban lehetett csak, sorba kellett állni, személyesen elkérni, mégsem tett senki megjegyzést.

Szerintem nagyon tapló volt mindkét eladó, akivel találkoztál. Nem tudom, ez mennyire általános, de nem kell foglalkozni mások véleményével.

2016. nov. 9. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!