Mit érdemesebb inkább szülés után fogamzásgátlót vagy hurkot irtani/rakatni?
Figyelt kérdés
Az utolsó babámat hordom többet nem tevezünk. 3 lesz.
Utána nem szeretnék megszakitásos módszerrel védekezni hanem valami értelmessel.
Gyógyszert érdemes vagy spirált?
2016. nov. 9. 09:55
11/12 anonim válasza:
Nekem is mirenam van.
Az ara huzos,Nekem 56 ezer volt felrakassal egyutt.de ez nagyon lecsokkenti a menzeszt,tehat csomo penzt sporolsz beteten/tamponon is.es ha havi 10db ovszert hasznalsz,ami 1000 ft akkor 5 ev mulva pont megterul az ara....es azert mi havi 10 nel joval tobbet vagyunk egyutt.
Par napig barnazok,siman eleg a tisztasagi.ennyi a mensim miota fent van.elotte 8-10napos mensim volt,ebbol 3-4 nap omlottem mint a niagara.
En nagyon nem bantam meg.
Gyogyszert nem szedhetek,de ezt siman elbirja a szervezetem.
12/12 anonim válasza:
Nekem hormonmentes spirálom van már 3 éve. Semmi bajom vele,abszolút nem érzem,hogy ott van!! Két nap barnázás-három nap vérzés és két nap barnázás..nekem ennyi a havi problémám. Nem váltok másra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!