Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nehéz helyzetben lévő anyukána...

Nehéz helyzetben lévő anyukának valami tanács?

Figyelt kérdés
Mikor terhes voltam egyedul maradtam.. Szuleimnel lakhatok, segitenek amibe tudnak magunkat tartom el. A helyzet a kovetkezo: van egy hugom akivel sose volt jo a kapcsolatom, terhesseg alatt romlott is. Terhesseg alatt elhordott minden utolso cigany k*urvanak, csak mert 20 eves vagyok.. Terhesseg alatt folyamatossan bantott igy szoban. A baba szuletese utan jonak latszott a helyzet de egyszercsak kiderult, hogy megsem. Osszevesztunk, megint en voltam minden utolso ku*va, meg inkabb folytam volna le apam laban.. A babat is elkezte " zabi gyerekezni". Akkor ugyvoltam vele elkoltozunk, tervbe is volt. De nincs hova! Ugy gondoltam masfel evesen bolcsibe adom es megyek dolgozni, hogy szabadulgassunk innen. Na de erre anyukam meg majdhogynem megtiltja mert, hogy akkor beteg lesz a baba. Ahanyszor csak szobajon osszeveszik velem. Pedig muszaly lenne mennem, nem birom itt tovabb. Nyaron mar panik beteg lettem hugom miatt.. Segitsetek 1-2 jo szoval!
2016. nov. 5. 18:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azert mivel bolcsibe megy es ott szerinte ugyis beteg lenne, ha mas gyerek is beteg! De hiaba mondom, hogy oviba is ugyan ugy beteg lesz! Sot meg iskolaba..

A baba most 10 honapos, van nemi megsporolt penzem (felre raktam annak az arat amit eltudtam adni babaholmibol) de az nem annyi, hogy honapokig eleg legyen.

2016. nov. 6. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Dolgoztál előtte, van hova visszamenned? Mert bölcsibe, csak úgy tudod beíratni, ha viszel munkáltatói igazolást.
2016. nov. 6. 11:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is várj legalább, míg másfél éves lesz, aztán menj dolgozni, amíg otthon laksz tudsz félretenni, mert nem 2Ft az albérlet és kauciót is szoktak kérni, meg amúgy is jó ha van tartalék.

Apukád sem tud hatni húgodra? A kicsivel hogy viselkedik?

2016. nov. 6. 11:51
 14/15 A kérdező kommentje:

Azt mindenkep megvarom, hogy 1,5 eves legyen annal elobb semmikep sem adnam be!

Apukammal hasonlo a kapcsolata, ok sem beszelnek, azert is szinten tett..

Apukam sajnos csak felig lakik velunk mert az orszag masik vegeben dolgozik es ritkan jar ha..

2016. nov. 6. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:

A hugod ki fogja nőni a bunkozást, sőt, kerülhet még ő is ilyen helyzetbe.

A hülyeségeit felnőttesen kéne lereagálni, azaz higgadtan terelgetni es nem lealacsonyodni hozzá vitàzni. Kb ahogy az oreg pszichologusok beszelnek csak közhelyekben es nyugodt hangon.mondhatsz baromsagokat is pl májusi eső aranyat ér.mert ekkor legalabb magaba száll gondolkodni hogy ezzel mit akarsz mondani.

Ha naprol napra igy reagalsz akkor rajon hogy nincs vitapartnere es leall.

Mashol is érhet sokminden jobb ebből tanulni mint pl albérletben éhezni

2017. jan. 14. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!