Nehéz helyzetben lévő anyukának valami tanács?
Azert mivel bolcsibe megy es ott szerinte ugyis beteg lenne, ha mas gyerek is beteg! De hiaba mondom, hogy oviba is ugyan ugy beteg lesz! Sot meg iskolaba..
A baba most 10 honapos, van nemi megsporolt penzem (felre raktam annak az arat amit eltudtam adni babaholmibol) de az nem annyi, hogy honapokig eleg legyen.
Szerintem is várj legalább, míg másfél éves lesz, aztán menj dolgozni, amíg otthon laksz tudsz félretenni, mert nem 2Ft az albérlet és kauciót is szoktak kérni, meg amúgy is jó ha van tartalék.
Apukád sem tud hatni húgodra? A kicsivel hogy viselkedik?
Azt mindenkep megvarom, hogy 1,5 eves legyen annal elobb semmikep sem adnam be!
Apukammal hasonlo a kapcsolata, ok sem beszelnek, azert is szinten tett..
Apukam sajnos csak felig lakik velunk mert az orszag masik vegeben dolgozik es ritkan jar ha..
A hugod ki fogja nőni a bunkozást, sőt, kerülhet még ő is ilyen helyzetbe.
A hülyeségeit felnőttesen kéne lereagálni, azaz higgadtan terelgetni es nem lealacsonyodni hozzá vitàzni. Kb ahogy az oreg pszichologusok beszelnek csak közhelyekben es nyugodt hangon.mondhatsz baromsagokat is pl májusi eső aranyat ér.mert ekkor legalabb magaba száll gondolkodni hogy ezzel mit akarsz mondani.
Ha naprol napra igy reagalsz akkor rajon hogy nincs vitapartnere es leall.
Mashol is érhet sokminden jobb ebből tanulni mint pl albérletben éhezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!