Mikor terhes voltam egyedul maradtam.. Szuleimnel lakhatok, segitenek amibe tudnak magunkat tartom el. A helyzet a kovetkezo: van egy hugom akivel sose volt jo a kapcsolatom, terhesseg alatt romlott is. Terhesseg alatt elhordott minden utolso cigany k*urvanak, csak mert 20 eves vagyok.. Terhesseg alatt folyamatossan bantott igy szoban. A baba szuletese utan jonak latszott a helyzet de egyszercsak kiderult, hogy megsem. Osszevesztunk, megint en voltam minden utolso ku*va, meg inkabb folytam volna le apam laban.. A babat is elkezte " zabi gyerekezni". Akkor ugyvoltam vele elkoltozunk, tervbe is volt. De nincs hova! Ugy gondoltam masfel evesen bolcsibe adom es megyek dolgozni, hogy szabadulgassunk innen. Na de erre anyukam meg majdhogynem megtiltja mert, hogy akkor beteg lesz a baba. Ahanyszor csak szobajon osszeveszik velem. Pedig muszaly lenne mennem, nem birom itt tovabb. Nyaron mar panik beteg lettem hugom miatt.. Segitsetek 1-2 jo szoval!
Igen az a celunk! Azt is megtiltottam neki, hogy csak a babara nezzen, azt sem engedem, hogy hozza nyuljon vagy szoljon. Tartja is, de mikor azt hiszi nem latom csinalja a tiltasom ellenere. Anyukam szerint szereti hugom.. De konyorgom!! Ha szeretne mert viselkedik igy?
2016. nov. 5. 18:37
3/15 anonim válasza:
Hány éves a hugod? Gondolom még kamasz. Anyukád nem tud vele beszélni?
2016. nov. 5. 19:05
4/15 anonim válasza:
Azt provokálják, aki hagyja magát. Ez esetben téged.
Ha elengednéd a füled mellett és látná, hogy nem tud felhúzni vele, akkor abbahagyná. A játszmának akkor lesz vége, ha egyikőtök kilép belőle.
2016. nov. 5. 19:45
5/15 A kérdező kommentje:
19 eves.. Anyukam sajnos nem tudra hatni.. ha raszol meg neki allfeljebb
2016. nov. 5. 20:02
6/15 anonim válasza:
Jól értem, hogy az a bajod, hogy a húgod próbál a babához közeledni?
2016. nov. 5. 21:08
7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Aki terhes nőt elhord minden utolsónak majd azt mondja bárcsak megse születtél volna majd a saját gyerekedet elhordja minden zabi gyereknek.. Szerinted??
2016. nov. 5. 22:13
8/15 anonim válasza:
Szerintem akkor is a testvéred. Az, hogy a gyereked felé nyitott egyértelműen azt jelenti, hogy egyáltalán talán nem is gondolta komolyan. Téged érdekelne valaki gyereke, akit szívből utálsz? Ugyan már!
Sajnálom, ha egy ilyen miatt tönkremegy egy testvéri kapcsolat, bár innentől kezdve te is hibás vagy. Ugyanis egyértelmű jelét láttad annak többször is (ahogy te írtad), hogy a testvéred készen állna arra, hogy megbeszéljétek a dolgokat. Talán csak fogalma sincs róla, hogy azok után amiket mondott, hogyan közeledjen felé. Ha te ezt egy életre szóló sértésnek vetted, akkor nem is szeretted soha a húgodat!
2016. nov. 5. 22:50
9/15 anonim válasza:
Nekem csak egy kérdésem van. Miért lenne beteg a baba ha bölcsibe adod, elmész dolgozni és elköltözöl vele? Nem értem a logikáját. A húgoddal kapcsolatban egy 19 éves már nem kislány, ha így beszélne velem én addig nem tárgyalnék vele, míg elnézést nem kér. Nem viselkednék vele ellenségesen egyáltalán, de hogy levegőnek nézném és csak akkor szólnék hozzá ha kérdez, az biztos. Ha békülni akar, arra nyitottnak kell lenni, de ő kell kezdeményezzen.
2016. nov. 6. 07:12
10/15 anonim válasza:
Van hova menned dolgozni?
Most mennyi idős a pici?
Kapsz gyerektartást? Ha lenne munkéád, el tudnád tartani magatokat és fizetni az albérletet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!