Egy szegény család is lehet boldog? Hogyan?
Párommal folyton a pénz miatt veszekszünk, pedig ő mindent megtesz, hogy ne nélkülözzünk.
Bánt, hogy nincs pénzünk a gyereknek új ruhákat venni, nincs lcd tv-nk stb.
Ha nem tudom elfogadni ezt az életet akkor mi lesz így velünk?
Van egy tíz hónapos kislányom, menekültünk az apjától aki iszik, zűllik stb. Azt hittem végre boldog lehetek az új párommal, de nem... Mit tegyek?
Elmesz dolgozni.
A parodat csesztetni eleg unszimpatikus... Neveli mas gyereket...
Akkor az mit jelent a leirasban, hogy "a parom mindent megtesz, hogy ne nelkulozzunk"? Ha nincs fizetese, akkor hogy tesz meg mindent? A leirasbol azt hittem, hogy ket helyen gurizik.
Busz nem opcio? Elhiszem, hogy nem egyszeru, de jobb, mint ehezni.
Itt nem az lcd tévé a legnagyobb baj!
Szerencsétlen gyerek apja alkoholista, a nevelőapja munkanélküli, az anyja pénzéhes, és szegénységre szült mégis egy gyereket. Nem lesz normális családja, lehetősége egy jobb életre, nem lesz boldog gyermekkora, állandó veszekedésben nő fel.
Ha neked az a fontos, hogy luxuscikkeket tudj venni és új ruhákat, akkor nem kellett volna az első alkoholista semmirekellőnek gyereket pottyantani lófax fizetésre! Most se csináltál jobb cserét, csak van hol lakni. Esetleg állj ki az út szélére, addig a pasid ráér vigyázni a gyerekre, te meg boldog leszel, hogy van pénz.
Mivel a párod munkanélküli, ő is viheti bölcsődébe vagy otthon maradhat vele.
Az LCD tv miért fontos? Miért nem jó bármilyen tv?
Új ruha alatt mit értesz? Boltit, vagy azt, hogy egyáltalán nem tudtok semmilyen ruhát venni neki, ha kinőtte a régieket? (Erre ott vannak a segítő szervezetek, de ha gondolod, van egy zsák ruhám, amit lusta vagyok átválogatni. Elküldöm, ha vállalod az átválogatását.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!