Ez milyen felfogás de most komolyan?
Na szóval a sógoromékról van szó. A csaj 25 a sógor meg 40. 5 gyerekük van. Nagyon nagyon rossz körülmények közt élnek, többször el akarták már venni a gyerekeket. Egyik sem dolgozik, konkréta a családi plusz gyesből élnek és amit még anyósom segit nekik. Nemrég eljöttek hozzánk. Bocsánat hogy ilyet mondok de büdösek voltak és persze koszosak szakadt ruha stb...
Évente szül. Elkezdtem beszélgetni a csajjal. Kérdeztem hogy hogyan védekeznek. Mondta hogy semmivel. Kérdeztem miért nem? Erre ő megrántotta a vállát. Komolyan nem értem miért nem kötteti el magát vagy tetet fel egy spirált vagy akármi. Elszomorított ez az egész, hogy csak ugy gyártják a gyerekeket, már nem sok kell hogy elvegyék őket. Mit kellett volna vagy mit nem kellett volna mondanom? Nem értem őket...Nekem is van 3 gyerekem, de itt lezártam, ennyit bírunk, itt a határ. Másnak miért nem megy ez?
az emberek nem arra nyitottak, hogy mit hogy nem lehet, meg mi hogy nem jó, hanem ha lehetőségeket tárnál eléjük akkor arra bizti figyelnének.
a többi csak szópocsékolás, de legyen az bármilyen helyzetben.
azzal nem lehet semmit sem kezdeni, hogy mi lett volna ha.., meg hogy nem kellett volna...ezek sehova nem vezetnek, jóhogy vállrándítás a válasz
de ha azzal jönnél, képzeld ide meg oda keresnek házmestert, vagy takarítót...(csak egy példa volt)
De miért könyörgöm :(
Egy spirált feltetet vagy elkötteti magát...miért nem lehet ennyit megtenni? Szerintem az ő esetükben ingyenes lenne.
Ja és egyik gyerekkel sem ment idöben dokihoz, már majdnem félidőbe...és a gyerekeket is otthon sikeredett megszülni vaby épp a mentőbe...nem értem komolyan. És rokon, komolyan szégyenlem
Szinte minden településen van ilyen család... anyu szomszédja pl.
6 gyerek van, már 10-én nincs pénzük, koszosak, éhesek, tetvesek, sokszor a gyerekek sötétedés után az utcán csikket gyűjtenek...Mindegyik 11 év alatti...
A fogamzásgátlást főleg a kedves apuka élből visszautasítja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!