Az apáknak mi a szerepe a gyermekgondozásban, nevelésben?
ugyanazokat adolgokat megteszi szívessen amit én is.Én az első gyerekemmel tanultam,iskolába jártam(25 éves)és Ő volt vele sokszor.Nagyon szereti az apukáját megszokta ,hogy tőlle is lehet "inni" kérni pl-ul,nem csak anyától.
Kívánok ilyen férjet mindenkinek.
Örülök, hogy vannak ilyen apák.-) Bevallom, én kicsit másképp gondoltam az apa szerepet, mint amit kaptam.
Igaz, férjem sokat dolgozik, hajnaltól késő estig, néha hétvégén is, és ha ne melózik, akkor itthondoglozik. Fűnyírás, lakásfelújítás, kazánbeszerelés...szóval keveset van velünk, de minden idejében értünk dolgozik. Ez lelkileg nagyon nehéz, ert szeretném, ha fizikálisan és lelkileg többet lenne velünk.
Ha kell, ellátja a gyereket, vetkőzteti, fürdeti, tisztába teszi(ha nem kakis:-)beszélget vele, sétál vele.Van, hogy elaltatnia is sikerül:-)
De sajna a házimunkában nem sokat segít, az továbbra is az én dolgom. Bár néha elmosogat, és néha a szemetet is kiviszi, és feltölti a folyékony szappant, így nem panaszkodom, mert van egy férjem, aki szeret, és értem-értünk dolgozik és imád minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!