Akinek bölcsis/ovis a gyermek és dolgozik napközben, mikor oldja meg a házimunkát?
Szellemi munka ? Komoly?
Pancsiznak ahhh szornyu infantilis kifejezes egy felnott no szajabol
Ne legy gyerek a mindenem anyuka mert serul tole a gyerek
"Hogy szarul kell-e ereznem magam amiatt h a hazimunkara szant idot a gyerekemtol veszem el."
Ésszerű keretek között mindenki végez házimunkát, hacsak nem milliomos. Neked a szüleid nem végeztek? Neheztelsz rájuk emiatt?
Szerintem szarabbul éreznéd magad, ha sose végeznél házimunkát, és megenne benneteket a retek. De még egyszer mondom, ha nektek, a család minden tagjának (a férjednek is!) fontos, hogy valóban családként funkcionáljatok, akkor megoldjátok, hogy tudjatok minőségi időt együtt tölteni, és ne csak anyarobotként működj, aki napközben dolgozik, onnan hazaesve meg rajta van a háztartás minden egyes feladata, amíg apa jelen sincs egyáltalán. Ilyen felállásban én is szarul érezném magam. Nálunk szerencsére a férjemnek is fontos, hogy tudjon a gyerekekkel lenni, és az is fontos neki, hogy én is tudjak velük lenni. Ezért is nem én végzek itthon mindent egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!