Mernétek babát vállalni?
Koraszülés elkerülésére xanaxot??
Nekem vajon miért nem kellett, amikor végig fenyegető vetélés, a végén pedig ugyanúgy koraszülés fenyegetett?
Talán mert nem eleve mentális betegen, labilis idegrendszerrel vágtam neki?
BINGÓ!
Nem, te nagyon okos!
Talán mert az anyukám rákos volt a terhességem alatt, és a sírás meg az idegesség miatt kellett? Mert az magnézium pumpás eljárás sem sokat segített? Mert még a terhességem alatt a karjaimban halt meg?
Nem, nem mentális beteg vagy az igaz, bár én sem szerencsére, te szimplán egy empátiával kicsit sem rendelkező, látatlanban ítélkező agyatlan ember vagy!
Nekem ez az egesz sztori necces. 18 evesen osszejottel egy 31 eves hapsival es 20tol 25 eves korodig mondtad neki, hogy gyereket akarsz? Aztan szakitottatok, gondolom eltelt egy kis ido, megismerted a mostani parod es mar megint erre vagy rakattanva, hogy neked gyerek KELL. Az ennyire elvetemulten gyereket akarok mindig egyedul maradnak vegul..
A gyogyszer reszehez en bevallom baromira nem ertek. Szerintem az lenne a minimum, hogy kikered az orvosod velemenyet errol, meg elmesz egy nogyogyaszhoz, es meghallgatod oket, hogy mit gondolnak. Hogy vajon artana-e a babanak. Addig pedig nem artana normalisan vedekezni, ameddig erre a kerdesre nincs meg a valasz.
Meg egy utolso dolog, ami szemet szurt: "ha teherbeesnek, ugy erzem, lenne annyi akaraterom, hogy megprobalnam a gyogyszert elhagyni." Ez csupa bizonytalansag ez a mondat. Egyaltalan nem arra utal, hogy a gyogyszer elhagyasanak folyamata mar megkezdodott es jo uton haladsz.
Szoval a valasz: nem, en nem vallalnek igy gyereket.
Brühühü!
Előtte írtad, hogy terhesség előtt is gyógyszeren éltél, hogy túléld a világot! Magyarán a gyászod előtt is mentálisan gyenge voltál.
Temettem már el szülőt, nagyszülőt, mégse kellett soha gyógyszer.
A gyerekkel vagyok csak empatikus, nem az ilyen labilis "anyákkal", akik annyit se tudnak megadni nekik, hogy ne bedrogozva éjék a napjaikat. Gondolom a szoptatással még csak meg se próbálkoztál, mert kellett a drog. Sok ilyen kérdés volt mostanság...
"És tudjátok a pszichiáternèl mikor voltam ő maga mondta hogy szerinte a terhesség jó hatással lenne."
Ugye nem haragszol, ha ezt nem hiszem el, hogy egy orvos mond ilyen baromságot.
Tele van a világ sérült emberekkel, ami óriási teher az anyának apának és a társadalomnak! - nem fog egy orvos "gyógyírként " gyógyszer mellé gyereket javasolni!!!!
Van, hogy az orvos felír gyógyszert - és 15-20 év múlva nem tudják a gyerekek mi a baja? Ki kell ezeket kísérletezni.
Elég félelmetes dolog történt már a világban,hogy ezt vegyük komolyan! Ez nem szuperanya-kérdés, álljatok már le.
Ez FELELŐSSÉG kérdése!
"Több ezer beteg gyermek: a Contergan-botrány
A Grünenthal nevű düsseldorfi gyógyszergyártó cég új terméke, a Contergan 1957-ben jelent meg a piacon. A vény nélkül kapható gyógyszer elsősorban altatóként és nyugtatóként szolgált, de a fejfájást és a hányingert is csillapította.
Ez utóbbi hatása miatt a gyártó kifejezetten ajánlotta a Contergant kismamáknak - a szer más neveken további országokban is forgalomba került."
- 1958-ban volt -rengeteg bajt okozott, míg rájöttek az összefüggésre.
Ma több száz baj van aminek fogalmuk sincs az okáról - az autisták többségénél pl..
Biztos, hogy a drog ártalmas, géntörést okoz. És az is biztos, hogy a gyógyszerek VEGYSZEREK állandóan változnak! NEM TUDOD BIZTOSAN A HATÁSOKAT - óvni kell ezért tőlük a gyerekedet.
Lehető legnagyobb mértékben meg kell óvni ezért a fogantatástól az 1-2 évig az embert, de tovább is, az első 7 évben alakulnak a belső szervek.
Mert ilyenkor alakul ki az egész életreszóló idegrendszer.
Ne legyél türelmetlen kérdező, ráér az a baba, ha már nyugodtan, derűsen tudod fogadni. Boldogabb lesz! Utána ő ezzel él majd 90 évig, amit tőletek kapott.
HA egy kis fához hozzá támasztasz egy nagysúlyú dobozt - a fa kikerüli, görbén nő tovább, mert az élet éni akar.
Később, néhány év múlva elveszed - és aki 20 év múlva arra jár, nem tudja, miért olyan görbe az a fa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!