Mernétek babát vállalni?

Legyel felelősségteljes, és használj óvszert!
Sem a párkapcsolatod hossza, sem a Fronton szedése nem jo alap a gyerekvállaláshoz!
Becsúszott baba borzasztó ritka, az a sok "védekeztem, de terhes lettem", pedig a helytelen védekezés eredménye.
Egy baba érdeke, hogy jó körülmények kózé szülessen, legalább az esélye legyen meg a stabil körülményeknek.
Olvasd el a kérdésedet, és látni fogod, hogy feltételes módban írsz, bizonytalan vagy, és csak reménykedsz, hogy minden rendben lesz.
A reménykedés kevés, tenni kell érte.
Félre ne érts, nem tartalak értéktelen embernek, mert nyugtatót szedsz, de azokat borzasztóan lenézem, akik csak azért szülnek gyereket, mert "babázni"szeretnének, és a körülmények hozzá nemhogy nem adottak, de csillagászati messzeségben is vannak.

Nem akarok okoskodni de én is szedtem frontint de olyan mértékben károsodott a memóriám, hogy a mindennapi dolgokat is elfelejtettem, mint pl. bemenni dolgozni. Évekig szedtem, úgyhogy tudom, miről beszélek. Ha terhes leszel sem lesz elég akaraterőd, mert mindig lesz valami, ami miatt be akarod szedni, mert az ad megnyugvást ad.
Ne akarj úgy járni mint én.
A kapcsolat friss, biztos nem vállalnék így gyereket. Először tedd rendbe magad. Arról már nem is beszélve, ha teherbe esel, nem tudod eldobni azonnal mert olyan elvonási tüneteid lesznek, hogy...nem is ragozom..

Lehet követni. Mindenáron gyereket akarsz, tökmindegy, hogy kitől és milyen körülmények közé.
Hát hajrá!
Bizonyára el tudod majd tartani egyedül is.

Igen,az előző fószer is a szerelmed volt,meg ez a mostani féléves csávó is a szerelmed!
Ne vállalj gyereket! Komolyan! Van elég bajod így is!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!