Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mernétek babát vállalni?

Mernétek babát vállalni?

Figyelt kérdés
26 vagyok párom 28.Fél ève vagyunk együtt.Én szedek nyugtatót.De úgy érzem ha teherbeesnèk lenne annyi akaraterőm hogy megpróbálnám a gyógyszert elhagyni.A magzatnak lenne baja h.úgy esek teherbe h.gyógyszert szedek.Megszakitással szoktunk együtt lenni.Van itt ilyen aki Fromtint szedett és terhes lett?Mi lett letudta tenni a gyógyszert?Babájának az egészsègére milyen hatással volt.?Tudom először elkène dobnom a gyógyszert és úgy vállalni de ha mégis addig esek teherbe mèg szedem?
2016. okt. 19. 23:30
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

Legyel felelősségteljes, és használj óvszert!

Sem a párkapcsolatod hossza, sem a Fronton szedése nem jo alap a gyerekvállaláshoz!

Becsúszott baba borzasztó ritka, az a sok "védekeztem, de terhes lettem", pedig a helytelen védekezés eredménye.

Egy baba érdeke, hogy jó körülmények kózé szülessen, legalább az esélye legyen meg a stabil körülményeknek.

Olvasd el a kérdésedet, és látni fogod, hogy feltételes módban írsz, bizonytalan vagy, és csak reménykedsz, hogy minden rendben lesz.

A reménykedés kevés, tenni kell érte.

Félre ne érts, nem tartalak értéktelen embernek, mert nyugtatót szedsz, de azokat borzasztóan lenézem, akik csak azért szülnek gyereket, mert "babázni"szeretnének, és a körülmények hozzá nemhogy nem adottak, de csillagászati messzeségben is vannak.

2016. okt. 20. 07:15
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok okoskodni de én is szedtem frontint de olyan mértékben károsodott a memóriám, hogy a mindennapi dolgokat is elfelejtettem, mint pl. bemenni dolgozni. Évekig szedtem, úgyhogy tudom, miről beszélek. Ha terhes leszel sem lesz elég akaraterőd, mert mindig lesz valami, ami miatt be akarod szedni, mert az ad megnyugvást ad.

Ne akarj úgy járni mint én.

A kapcsolat friss, biztos nem vállalnék így gyereket. Először tedd rendbe magad. Arról már nem is beszélve, ha teherbe esel, nem tudod eldobni azonnal mert olyan elvonási tüneteid lesznek, hogy...nem is ragozom..

2016. okt. 20. 07:50
 13/49 A kérdező kommentje:
Nem azért szeretnèk babát hogy csak,,babázni.''!Igen szedem sajnos de okkal 😏.Előző kapcsolatom 7 èvig tartott 5èvig azt mondta az a ffi hogy még nem kell baba 13évvel idősebb volt tőlem.Nem volt gyereke.Közbe sok vita volt.Aztán haláleset.Utána lettem rosszul és akkor írták enyhe depresszióra a Frontint.Utána a nőgyógyász azt mondta megkène nèzni az apuka jelöltet és akkor ott kiderül baj van vele.Mit nem akart kezeltetni mèg itt is hitegetett hogy megy orvoshoz stb..ès nem.Engem megviselt mivel szerettem volna babát mert nekem úgy teljes az életem.Kérlek ne forgassátok ki a szavam.Megfogom kèrdezni az orvostól hogy ő mit lát jónak.Hormonokat nem nèztünk de èn is gondoltam rá h.van nálam bibi mert néha kimarad 1hónap.Belgyógyász aki egybe kineziologus is az vetetett le vért 1hónapja!Ott néznek hormonokat de nem tudom pontosan melyiket.Remèlem lehet követni amit írok.A válaszokat köszönöm.
2016. okt. 20. 08:03
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

Lehet követni. Mindenáron gyereket akarsz, tökmindegy, hogy kitől és milyen körülmények közé.

Hát hajrá!

Bizonyára el tudod majd tartani egyedül is.

2016. okt. 20. 08:08
 15/49 A kérdező kommentje:
Nem kinezologust akartam írni hanem endokrinologus.
2016. okt. 20. 08:20
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Van eleg bajod, ami nem eleg, meg tetezed. Nem ertem az ilyen noket. Egy gyerek szuletese meg az egeszseges noket, kapcsolatokat is megviselheti. Vedekezz es koncentralj a gyogyulasra!
2016. okt. 20. 08:21
 17/49 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő ne keverj össze senkivel milyen mindenáron?Nem mindegy kinek hanem a szerelmemnek akarok szülni!
2016. okt. 20. 08:23
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Fél éve vagytok együtt,te nyugtatózod magad...én nem babán gondolkodnék!
2016. okt. 20. 08:32
 19/49 anonim ***** válasza:
100%

Igen,az előző fószer is a szerelmed volt,meg ez a mostani féléves csávó is a szerelmed!

Ne vállalj gyereket! Komolyan! Van elég bajod így is!

2016. okt. 20. 08:35
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek nem jatekbaba. Ha evekig nem alszod ki magad miatta, abba belegondoltal?
2016. okt. 20. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!