Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is járt valaki hasonló...

Más is járt valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

Szülés óta (4 hónapja) elviselhetetlennek, nagyon büdösnek érzem a testszagom.Párom nem érzi rajtam de én igen és nagyon zavar, és ugyanez a helyzet odalent.Ez még a hormonok miatt lehet?Nem váltottam dezodort ès tisztálkodószert sem.

Volt valakinek hasonló problémája?

Mennyi idő után múlt el?

Még mielőtt jönnének a vicces hozzászólások jelzem, hogy naponta fürdök, zuhanyzok (sőt van hogy egy nap többször is) szóval ez nem lehet a probléma forrása. ☺

Köszönöm a segítséget!

2016. okt. 12. 18:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én mondjuk alapból izzadós foltos voltam mindig, de szaga nem volt... na de most... :S
2016. okt. 13. 08:25
 12/12 anonim ***** válasza:
7 éve a fiam születése után voltam így én is, hogy nagyon büdösnek éreztem magam, olyan fél éves korára múlt el. Most a lányommal a terhesség alatt volt ez, naponta 2-3szor is zuhanyoztam, kentem magam mindenféle izzadásgátlóval, spray-vel, semmi sem használt. Mióta megszületett, nincs ilyen gondom szerencsére.
2016. okt. 13. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!