Nektek hogy tetszenek az Életke illetve a Csendike lánynevek?
Ikerkislányoknak lenne. Egyelőre csak gondolkodunk, még nem döntöttünk a neveket illetően. Szerintem ezek a nevek nagyon aranyosak amúgy, de picit természetesen még bizonytalanok vagyunk a párommal, mert meglehetősen szokatlan, ritka nevek, és tudjuk, hogy általában nem sűrűn találkozni ilyennel.
Nektek mi a véleményetek?
Ilyen nevekkel hogyan vegyék komolyan őket később a munkahelyükön?
Ne felejtsd el: Nem a kiskutyádnak adsz nevet, hanem a gyerekeinek, és mivel ezek "beszélő" nevek, könnyen megbélyegezhetik őket, ami főleg akkor fogja idegesíteni őket, ha teljesen más karakterüek, mint a neveik.
Szegény gyerek! Miért nem lehetne neki valami normális nevet adni?? Például Bogi, Csenge, Dóra, Szilvia vagy bármi más.
Értem én, hogy valami különleges, egyedi, nem túl gyakori nevet szeretnétek a lányotoknak, de ennyire azért nem kéne szerintem. Ha felnő, lehet nem szívesen viselné.
Azok a kislányok már 5 évesek!
Végül mi lett a nevük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!