Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek hogy tetszenek az...

Nektek hogy tetszenek az Életke illetve a Csendike lánynevek?

Figyelt kérdés

Ikerkislányoknak lenne. Egyelőre csak gondolkodunk, még nem döntöttünk a neveket illetően. Szerintem ezek a nevek nagyon aranyosak amúgy, de picit természetesen még bizonytalanok vagyunk a párommal, mert meglehetősen szokatlan, ritka nevek, és tudjuk, hogy általában nem sűrűn találkozni ilyennel.

Nektek mi a véleményetek?

2016. okt. 10. 14:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Életke lenne a csendes, Csendike meg a rosszcsont. Felnőttkorában ki fogják röhögni őket. Ha mindenképpen "ke" végűt akarsz, akkor inkább legyenek Zselyke, bár ez most tucatnév, és Lenke.
2016. dec. 19. 14:53
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nevekkel hogyan vegyék komolyan őket később a munkahelyükön?

Ne felejtsd el: Nem a kiskutyádnak adsz nevet, hanem a gyerekeinek, és mivel ezek "beszélő" nevek, könnyen megbélyegezhetik őket, ami főleg akkor fogja idegesíteni őket, ha teljesen más karakterüek, mint a neveik.

2016. dec. 19. 15:29
 23/28 anonim ***** válasza:

Szegény gyerek! Miért nem lehetne neki valami normális nevet adni?? Például Bogi, Csenge, Dóra, Szilvia vagy bármi más.

Értem én, hogy valami különleges, egyedi, nem túl gyakori nevet szeretnétek a lányotoknak, de ennyire azért nem kéne szerintem. Ha felnő, lehet nem szívesen viselné.

2017. jan. 4. 14:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Mi lett a kislányok neve?
2018. jún. 28. 15:14
 25/28 anonim ***** válasza:
Csend, Élet! Gyertek, megyünk.
2021. márc. 29. 18:57
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Azok a kislányok már 5 évesek!

Végül mi lett a nevük?

2021. júl. 28. 11:31
 27/28 anonim ***** válasza:
Összevont, gyors nevük Csendélet.
2023. febr. 22. 12:21
 28/28 anonim ***** válasza:
Azért az túlzás hogy a munkahelyen ne vennék komolyan őket ... milyen munkahely lenne az, ahol ezzel szórakoznak? Kb egy klímaválságon és egy világméretű szegénységválságon leszünk túl addigra, senki nem fog neveken fennakadni.
2023. dec. 20. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!