Hogy tetszenek nektek ezek a lánynevek?
Figyelt kérdés
Flóra
Aliz
Korinna
Esetleg sorrend? :)
2015. dec. 12. 21:37
1/10 anonim válasza:
Nekem csak az Alíz tetszik, de nem adnám, vannak nevek amelyek jobban tetszenek.
3/10 anonim válasza:
Sorrendben:
Flóra, Alíz, Korinna. Ez az utolsó nagyon nem tetszik, biztos, hogy nem adnam, a masik kettő jó.
4/10 anonim válasza:
Teljes mértékben osztom az #1 és a #2 véleményét.
6/10 anonim válasza:
Mi kislányunk Alíz lesz, így nálam az első :)
Korinna
Flóra
7/10 anonim válasza:
Az Alíz tetszik, de azt sem adnám mert az egyik ismerősöm 2 éves Alíz nevű lánya nemrég halt meg és erről a névről ő jutna eszembe mindig.
A többi név nem tetszik.
8/10 anonim válasza:
Csak a Flóra tetszik, de adni azt sem adnám, de szép név.
9/10 anonim válasza:
Pont így sorrendben, ahogy írtad: Flóra, Alíz (Korinna). Utóbbi nem tetszik. A Flóra nagyon szép.
10/10 Ignis Subdialis válasza:
Minden Flóra akivel életemben találkoztam, aranyos, jó fej lány/nő volt, ezért (is) szeretem a Flóra nevet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!