Melyik lánynevek tetszenek nektek az alábbiák közül? (sorrendbe állíthatok, tetszesetek szerint)
Mia, Emma, Noémi
A többit soha nem adnám a gyereknek.
Emma
Mia
Noémi
A többit nem nagyon adnám a gyerekemnek de az sorrendbe állítva nálam így lenne ha választanom kellene:
Minna - ez még nem is olyan rossz elfogadható lehet meg is tudnám szokni más gyerekének de sajátnak tuti nem. :)
Milla - tejtermékre emlékeztet :D
Manna - erről egy játék jut eszembe amivel bátyám régen vmikor mindig játszott és abba kellett a mannát gyűjteni
Mandula - ez szerintem a legrémesebb... :D már bocsi
Remélem nem voltam bunkó nem állt szándékomba csak véleményt írtam :)
1.Noémi legszebb, de ha az a Milla ott Kamilla, akkor azzal együtt
2.Mia szebben hangzik,mint az Emma, csak Mia nekem olyan becézős; ezért mégis inkább Emmát preferálnám, de akkor inkább legyenek holtversenyben
Amúgy a Milla simán az is nekem olyan becézős, de szépen hangzik.
3. Manna, Mandula, Minna----hát, ezek nálam a nem kommentálnám- kategória:$
Emma
Noémi
(ezeket már nem adnám):
Minna
Mia
Milla
Manna
Mandula
Noémi.A többivel az a baj, hogy nagyon jól öszzeillő vezetéknév kell hozzájuk ahhoz, hogy a gyermeknek ne legyen nehéz kamaszkora a neve miatt.A Noémi sokkal univerzálisabb, szinte bármilyen vezetéknévhez jól megy.
Egyébként Milláról csak nekem jut eszembe Milla Jovovich?
1. Manna, 2. Mandula (nagyon szép!), 3. Noémi
Az Emma tucat, a Milla az egymillióan a magyar sajtószabadságért mozgalom nevének rövidítése, a Minna nem mozgat meg, a Mia túl rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!