Nektek hogy tetszenek az Életke illetve a Csendike lánynevek?
Ikerkislányoknak lenne. Egyelőre csak gondolkodunk, még nem döntöttünk a neveket illetően. Szerintem ezek a nevek nagyon aranyosak amúgy, de picit természetesen még bizonytalanok vagyunk a párommal, mert meglehetősen szokatlan, ritka nevek, és tudjuk, hogy általában nem sűrűn találkozni ilyennel.
Nektek mi a véleményetek?
Nem-nem-nem, ne haragudj, de nagyon nem.
A -ka, -ke becézős végződésű nevek alapjáraton sem a kedvenceim, de ezek a nevek szerintem rettentően komolytalanok még egy gyereknek is, nemhogy egy (vagyis két) felnőttnek.
Az a véleményem, ha már kérdezed, hogy szerintem a hormonjaid hatása alatt állsz. Ha nem így lenne, komoly, tiszteletre méltó neveket választanál a gyermekeidnek, nem ilyen balladába illőket.
Aranyosnak amúgy valóban nagyon aranyosak, csak a gond az, hogy a gyermekeid egy idő után nem aranyosak szeretnének majd lenni, hanem szeretnék, ha komolyan vennék őket, és lenne emberi méltóságuk.
Erről a barátnőm fia jut eszembe (még csak 2 éves).
-Hogy hívják, de cuki?
-Bajnok.
-Értem, de mi a neve?
-Hát Bajnok.
Kb te is így járnál. Hidd el, főleg ikreknél, hamar megunnád...
Ezek nagyon nagyon erőltetett nevek. Azért nem sűrűn találkozol ilyennel, mert nem sok elmebeteg szülő van, aki így nevezi el a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!