Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti elmennétek szilveszterezni?

Ti elmennétek szilveszterezni?

Figyelt kérdés

szeptember elején született a kislányunk, anyukámék vigyáznának rá, mi sem mennénk messzire, szomszéd városba max. Ti elmennétek?

Nincs még semmi tervben, csak most eszembe jutott. Tápszeres a kicsi, így ők is el tudják látni.

2016. okt. 9. 20:15
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
aki nem, az csak mert, vagy esetleg nem volt, akire nyugodt szívvel rábíznátok?
2016. okt. 9. 21:04
 12/33 anonim ***** válasza:
79%

Nem akartam rábízni. Semmilyen buli nem vonz, kiéltem magam gyerek előtt. Jól érzem magam otthon vele.

Idén 16 hónapos lesz szilveszterkor, most se passzoljuk le.

Ha elalszik, majd összebújunk, éjfélkor koccintunk.

2016. okt. 9. 21:15
 13/33 anonim ***** válasza:
78%

Egy korabbi vagyok, mindharomszor igeny szerint szoptattam.

Most, hogy sulis mindharom, igy sem jarunk bulizni, csak evi ketszer. Pedig van kire bizni oket.

A szilveszter nalunk amugy is csaladi program.

2016. okt. 9. 21:24
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nem. Sosem vonzott a szilveszteri buli ez az egyik oka. Három hónapost biztos nem hagynék otthon, nem is érezném jól magam. Buliztam eleget gyerekek előtt. Nekem egyáltalán nem hiányzik. Sokkal többre értékelnék egy furdőzést a férjemmel kettesben.

Amúgy ha te vágysz erre és jó kezekben tudod a babád akkor menj csak nincs ezzel semmi baj.

Fiatalon voltam babyszitter egy ír csaladnal. Az anyuka mesélte, hogy ő szülés után két nappal már ment étterembe apával, a baba meg babysytterrel. Nekem sz volt az igazán meredek, de mesélt ettől durvábbakat is.

2016. okt. 9. 21:28
 15/33 anonim ***** válasza:
87%

3,5 éves a fiam, 20 hónapos a lányom, sosem hagytuk Őket szilveszterkor a nagyszülőkre, pedig csodás mindegyik nagyszülő.

Éjfél előtt picivel be szoktunk menni a szobájukba, megállunk az ágyuk mellett, és csak gyönyörködünk Bennünk, hálát adunk, hogy vannak nekünk, és hogy az életünk részei. Annyira hozzánk tartoznak, hogy nem vágyódunk el mellőlük bulizni. Annyit buliztunk Előttük, hogy meg is untuk. Komolyan.

2016. okt. 9. 21:36
 16/33 anonim ***** válasza:
57%
Mi vittük őt is, kisgyerekes barátoknál voltunk. Szóval nem volt nagy buli, de nagyon jó volt. A gyerekeket letettük, mi meg beszélgettünk. Jó volt kimozdulni.
2016. okt. 9. 21:39
 17/33 anonim ***** válasza:
39%
Én sem hagytam volna.Nem azért szültem,hogy a első adandó buli alkalmával lepasszoljam.
2016. okt. 9. 22:17
 18/33 A kérdező kommentje:
jajj utolsó, fröcsög belőled a rosszindulat. Az ilyen válaszaidból nem az jön le, hogy te mennyire szereted a babucikádat, hanem az, hogy neked nincs erre lehetőséged, úgyhogy dögöljön meg a szomszéd tehene is...
2016. okt. 9. 22:19
 19/33 anonim ***** válasza:
46%
Már elnézést,de igen is lenne lehetőségem.Van baráti társaságunk,vannak nagyszülők,de nem passzolnám le a 3 hónaposomat.Nem tettem,és ha lesz testvére,azzal srm lesz ilyen.Megkérdezted,válaszoltam.Semmi rosszindulat nem volt benne,csak az igazság.Te menj bulizni ha akarsz.Engem ugyan nem érdekel.
2016. okt. 9. 22:42
 20/33 anonim ***** válasza:
44%
Par hetes, de mar ezen gondolkodsz...
2016. okt. 9. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!