Ti elmennétek szilveszterezni?
szeptember elején született a kislányunk, anyukámék vigyáznának rá, mi sem mennénk messzire, szomszéd városba max. Ti elmennétek?
Nincs még semmi tervben, csak most eszembe jutott. Tápszeres a kicsi, így ők is el tudják látni.
Nem akartam rábízni. Semmilyen buli nem vonz, kiéltem magam gyerek előtt. Jól érzem magam otthon vele.
Idén 16 hónapos lesz szilveszterkor, most se passzoljuk le.
Ha elalszik, majd összebújunk, éjfélkor koccintunk.
Egy korabbi vagyok, mindharomszor igeny szerint szoptattam.
Most, hogy sulis mindharom, igy sem jarunk bulizni, csak evi ketszer. Pedig van kire bizni oket.
A szilveszter nalunk amugy is csaladi program.
Én nem. Sosem vonzott a szilveszteri buli ez az egyik oka. Három hónapost biztos nem hagynék otthon, nem is érezném jól magam. Buliztam eleget gyerekek előtt. Nekem egyáltalán nem hiányzik. Sokkal többre értékelnék egy furdőzést a férjemmel kettesben.
Amúgy ha te vágysz erre és jó kezekben tudod a babád akkor menj csak nincs ezzel semmi baj.
Fiatalon voltam babyszitter egy ír csaladnal. Az anyuka mesélte, hogy ő szülés után két nappal már ment étterembe apával, a baba meg babysytterrel. Nekem sz volt az igazán meredek, de mesélt ettől durvábbakat is.
3,5 éves a fiam, 20 hónapos a lányom, sosem hagytuk Őket szilveszterkor a nagyszülőkre, pedig csodás mindegyik nagyszülő.
Éjfél előtt picivel be szoktunk menni a szobájukba, megállunk az ágyuk mellett, és csak gyönyörködünk Bennünk, hálát adunk, hogy vannak nekünk, és hogy az életünk részei. Annyira hozzánk tartoznak, hogy nem vágyódunk el mellőlük bulizni. Annyit buliztunk Előttük, hogy meg is untuk. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!