Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lenne pasid es elmennetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne pasid es elmennetek egyutt szilveszterezni hazibuliba es a pasid nagyon berugna es bealudna mit szolnal?

Figyelt kérdés
Ideges lennel ra vagy nem?
2015. dec. 9. 23:03
1 2
 1/16 RRR ***** válasza:
100%
nem akkor kellene annak lenned,ha kikezdeni minden puncival??
2015. dec. 9. 23:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már, hogy a barátom bealudt buli közben. Nem Szilveszterkor. Egyáltalán nem zavart, bár hazavinni elég nehézkes volt:)
2015. dec. 9. 23:05
 3/16 anonim ***** válasza:
78%

én minden szilveszterkor ezt csinálom, beton keményen beb.szok és széthányom a házigazda vécéjét majd kidőlök valahol :D

bár velem szakított a barátnőm az utolsó ilyen miatt tavaly szóval idén azt tervezem hogy beton keményen beb.szok és széthányom a házigazda vécéjét majd kidőlök valahol :)

2015. dec. 9. 23:06
 4/16 anonim ***** válasza:
Igen mivel Antialkoholisták vagyunk mindketten. De ha nem így lenne, nem örülnék, hogy berúgott de nem szegném fejét
2015. dec. 9. 23:07
 5/16 anonim ***** válasza:
64%

b.sznék mással.

23L

2015. dec. 9. 23:07
 6/16 RRR ***** válasza:

3!

kemény vagy mint a vídia!!:DDDD

2015. dec. 9. 23:08
 7/16 RRR ***** válasza:

5!

helyes hozzáállás!

sok orgazmust,kevés nemi bajt :DDD

2015. dec. 9. 23:09
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez az élet rendje, a nők jönnek és mennek, a férfiak meg isznak és vedelnek :))
2015. dec. 9. 23:10
 9/16 anonim válasza:

3-as, A változatosság gyönyörködtet? :D

A kérdésre válaszolva, pedig engem nem zavarna, mivel, ha házibuliba megyünk ismerem a házigazdát (legalábbis egyikünk biztosan) így közölném vele: Kibéreltünk egy darab padlót valahol, mert innen csak holnap megyünk haza. Remélem nem zavar. ^^

2015. dec. 9. 23:10
 10/16 anonim ***** válasza:

De én egyébként nem értem a felvetést, ez a lényege a házibulinak (vagy legalábbis én eddig erre használtam :S)

Miért mennék házibuliba ha nem b szok be, mint egy állat? ha nem beb szni szeretnék, akkor inkább otthon döngetném az asszonyt menetek között pezsgőzgetve..

2015. dec. 9. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!