Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne pasid es elmennetek egyutt szilveszterezni hazibuliba es a pasid nagyon berugna es bealudna mit szolnal?
én minden szilveszterkor ezt csinálom, beton keményen beb.szok és széthányom a házigazda vécéjét majd kidőlök valahol :D
bár velem szakított a barátnőm az utolsó ilyen miatt tavaly szóval idén azt tervezem hogy beton keményen beb.szok és széthányom a házigazda vécéjét majd kidőlök valahol :)
5!
helyes hozzáállás!
sok orgazmust,kevés nemi bajt :DDD
3-as, A változatosság gyönyörködtet? :D
A kérdésre válaszolva, pedig engem nem zavarna, mivel, ha házibuliba megyünk ismerem a házigazdát (legalábbis egyikünk biztosan) így közölném vele: Kibéreltünk egy darab padlót valahol, mert innen csak holnap megyünk haza. Remélem nem zavar. ^^
De én egyébként nem értem a felvetést, ez a lényege a házibulinak (vagy legalábbis én eddig erre használtam :S)
Miért mennék házibuliba ha nem b szok be, mint egy állat? ha nem beb szni szeretnék, akkor inkább otthon döngetném az asszonyt menetek között pezsgőzgetve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!